Autonvuokraus Johannesburg Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Johannesburg Lentokenttä

Johannesburg Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Johannesburg Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Johannesburg Lentokenttä

Autovuokraamo Johannesburg Lentokenttä
Autovuokraamo Johannesburg Lentokenttä

Johannesburg Airport (JNB), OR Tambo International Airport, joka sijaitsee 23 km ulkopuolella Etelä-Afrikan pääkaupungissa Johannesburgissa.On julkista liikennettä Etelä-Afrikan ja lentokentälle, mutta mukaan lentoaseman sivusto voi olla hyvä idea ottaa taksi, jos ei tiedetä. On olemassa useita autovuokraamojen jotka tarjoavat palvelua, jotkut heistä ovat Avis, Europcar, Budget, Tempest Autonvuokraus Johannesburg, Etelä-Afrikka Autonvuokraus, Hertz, National Car Rental ja Arvo Auton vuokraus.

Vuonna 2012 vieraili 18.681.458 matkustajaa, lentoaseman ja on Afrikan vilkkain lentoasema joiden kapasiteetti on 28 miljoonaa euroa. Se on paikka Etelä-Afrikkalainen Airways ja useita pienempiä lentoyhtiöitä. Lentokentältä on lentoja kaikkiin maanosiin. Yhteydessä jalkapallon World Cup vuonna 2010, se oli kunnostettu.

Valinta syöminen ja juominen paikat ovat hyviä ja vaihtelevia. Tässä on taksi-free-myymälöistä ja muista ostosmahdollisuuksista. Johannesburg Airport on myös kappeli, moskeija, posti, langaton internet, terveydenhuolto ja pankki. On olemassa useita hotelleja lentoasemalla, sekä budjetti ja viiden tähden hotelleja. InterContinental Johannesburg OR Tambo Airport Hotel on erinomaiset kokoustilat.