Autonvuokraus Kapkaupunki

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kapkaupunki

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Kapkaupunki tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Kapkaupungissa kauttamme.

Kapkaupungin opas

Bilutleie Cape Town
Kapkaupunki Autonvuokraus

Kapkaupunki (Afrikaans: Kaapstad) on Etelä-Afrikan Länsi-Kapin maakunnan pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee Table Bayssa, hieman Pohjoiseen Cape Good Hopesta. Kaupungin ympärillä on useita korkeita vuoria – muun muassa. Lion’s Head, Devil’s Peak ja lähes 1100 metriä korkea Pöytävuori. Kaupungin ulkopuolella sijaitsevassa lahdessa sijaitsee Robben Islandin entinen vankilasaari, joka tunnetaan paikkana, jossa Nelson Mandela oli vangittuna useita vuosia. Kapkaupungin väkiluku on noin 850 000 (2010), mutta jos mukaan otetaan koko pääkaupunkiseutu, väkiluku nousee lähes 3,5 miljoonaan. Kapkaupunki on Afrikan kolmanneksi suurin metropoli.

Kapkaupunki on yksi Etelä-Afrikan tärkeimmistä vientisatamista. Täällä se muun muassa lähetetään. kultaa, timantteja ja hedelmiä. Muuten kaupungilla on laaja ja monipuolinen toimiala – sekä suuri telakka. Viime vuosina matkailusta on tullut myös tärkeä liikereitti.

Kapkaupunki nousi 1600-luvulla tärkeäksi varausasemaksi intiaan matkalla oleville hollantilaisille aluksille, ja siitä tuli myös maahanmuuttajien keskus. Vuoden 1800 tien ylle kaupunki sai pakkomielteen englantilaisiin. Kapkaupunki on ollut kaupungin asemassa vuodesta 1840. Vuosien eteläafrikkalaista apartheid-hallintoa vastustavan mielenosoituksen jälkeen kaupunki oli 1980-luvulla kapinan ja mielenosoitusten keskus.

Nähtävyyksiä

Tämän päivän Kapkaupunki on moderni metropoli, jossa on leveät kadut ja kadut – sekä useita suuria puistoja. Joitakin historiallisia muistomerkkejä on kuitenkin säilytetty – ja ne ovat kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä. Tämä koskee mm. hollantilaiset näyttelijät noin vuodesta 1670 (Hyvän toivon linna). Siellä on nyt sotamuseo. Myös Slave Lodge (Kulttuurihistoriallinen museo) on tutustumisen arvoinen. Se sijaitsee rakennuksessa vuodesta 1679 – jota käytettiin alun perin orjien ”varastointiin”. Myöhemmin mm. Korkein oikeus oli täällä. Nykyään rakennuksessa on historiallinen museo , jossa on myös keramiikka-, työkalu- ja leluosastoja. Myös Groote Kerkin kirkkoa vuodesta 1836 pidetään yhtenä Kapkaupungin nähtävyyksistä.

Useimmat Kapkaupungin turistit vierailevat Robben Islandin vankilasaarella. Se sijaitsee 12 kilometrin päässä kaupungista ja sitä on käytetty vankilana 1600-luvulta lähtien. Täällä rauhanpalkinnon saaja Nelson Mandela oli vangittuna 27 vuotta. Vuodesta 1997 Robben Island on ollut museo. Kapkaupungin satamasta on lauttoja saarelle.

Muuten vierailu Pöytävuoren huipulla on upea kokemus. Voit joko kävellä kävellen tai käyttää gondolia.

Robben Islandin vankilasaari, jossa Nelson Mandela oli vangittuna 27 vuotta.

Tutustu Kapkaupunkiin autonvuokrausta vastaan

Kapkaupunkia lähellä on jyrkkiä kontrasteja. Rannikolla voit kokea kauniita rantoja, maalauksellisia pikkukaupunkeja, kaunista merta ja kuhisevaa villieläimiä, jotka sisältävät valaita, pingviinejä ja delfiinejä. Sisämaassa on suuret viinialueet, ennen kuin saavutat cap-alueen ympärille levittäytyneen vuorijonon. Siellä tapaat leijonia ja norsuja ainutlaatuisessa savanni- ja aavikkomaisemassa. Tässä on muutamia ehdotuksia parhaista ajoautoista autonvuokraus.

Franschhoekin viiniraitiovaunu vie sinut eri viinitarhoille.

Viinimaat – Ota raitiovaunu viinitarhojen välillä

Yksi Kapkaupungin parhaista retkistä on vierailla Viinimailla ja tutustua vingårdene sitten eri viinitarhoihin Laakson läpi mutkittelevan Franschhoek Wine Tramin kanssa. Nämä ovat pohjimmiltaan 8 erilaista raitiovaunureittiä, joissa raitiovaunut itsessään ovat nähtävyys. Ne ovat vanhoja ja kunniitettavia, ja kahdessa kerroksessa, joten matkustajat saavat nauttia näkymästä maatilojen väliseen maisemaan. Start and stop sijaitsee Franschhoekin kaupungissa, jossa voit helposti pysäköidä vuokra-autosi raitiovaunuaseman rakennuksen vieressä. Viinitarhojen retket ovat erittäin suosittuja, ja ne on varattava etukäteen. Jos olet kiinnostunut viinistä, harkitse myös pysähtymistä Stellenboschissa, joka on pieni kiertotie Franschhoekin tiellä.

  • Kapkaupungista Franschhoekiin on lyhin tie 76 kilometriä pitkä. Koska matkan varrella ei ole pysähdyksiä tai kiertotietä Stellenboschiin, ajomatka kestää hieman alle tunnin.
Cape Pointin vanhalle majakalle on köysirata. Täällä voit nauttia kauniista näkymästä.

Cape Point ja Cape Hyvä toivo

Vain muutaman kilometrin päässä toisistaan nämä kaksi kohtaa ovat Kapmaan niemimaan suosituimpia nähtävyyksiä. Täältä saat yhden kaikkien aikojen parhaista luontokokemuksistasi. Se on erityisen kaunis Cape Pointissa, joka nousee villin meren yläpuolelle kalliokalliolla. Siellä on köysirata vanhaan majakkaan ,jossa näkymää voidaan kuvata häikäiseväksi. Kapkaupungista kahdelle näköalatasanteen tiellä ohitat muun muassa Simonsinkaupungin. Tässä kaupungissa pääsee lähelle yhtä Etelä-Afrikan pingviiniyhdyskunnista.

  • Kapkaupungin keskustasta kapkaupunkiin on hieman yli 60 kilometriä. pysähtymättä, ajo kestää noin 1 tunti ja 10 minuuttia.

Karoo – Safari vain kahden tunnin päässä Kapkaupungista

Karoo-niminen alue on hieman hajanaisesti rajattu, mutta useimmat ihmiset ajattelevat, että kyse on kapkaupunkia ympäröivien vuorten takana alkavasta maisemasta. Tämä osittainen aavikko tarjoaa monia uskomattomia luontokokemuksia ja on yksi lähimmistä alueista, joilla voit matkustaa katsomaan villieläimiä. Tee tämä esimerkiksi Aquilan yksityispelireservissä. Puistossa näet kaikki ”suuret viisi”, jotka ovat leijonia, norsuja, sarvikuonoja, leopardeja ja puhveleita. Karoossa on myös monia outoja pieniä kaupunkeja, joissa voi olla hauska pysähtyä, siellä on strutsitiloja, löydät aktiviteettikeskuksia, joissa on kaikenlaisia extreme-urheilulajeja,sekä useita safaripuistoja.

  • Kapkaupungin keskustasta on noin 180 kilometriä Aquilan yksityiselle riistareserville. Ajoaika on 2 tuntia, josta noin 60 kilometriä on moottoritiellä.
  • Karoo on laaja alue, joka ulottuu noin 800 kilometriä Kohti Lesothoa.
Kaksi Cape Hartebeestia Karoossa.

Paternoster – Yksi Afrikan vanhimmista kalastajakylistä

Kapkaupungin pohjoispuolella sijaitsevaa kalastajakylää pidetään yhtenä maanosan vanhimmista. Se on myös yksi kauneimmista ja yksi maan suosituimmista matkailukohteista. Täällä voit viettää yön miellyttävissä, pienissä valkoiseksi maalatuissa mökeissä ja käydä useissaupeista kalaravintoloista. Alueella on ihania rantoja, joissa on liituinen valkoinenhiekka, voit nähdä valaita ja delfiinejä meressä ulkopuolella, ja täällä on kuhiseva lintuelämä, jossa on yli 250 erilaista lajia. Aterioiden välillä voi tehdä monia aktiviteetteja, kuten merimelontaa, maa-tai venekalastusta, sukellusta, hummerinmetsästystäja paljon muuta.

  • Kapkaupungista Paternosteriin on 150 kilometriä, ja koko pätkä kulkee maalaistielle. Koska matkan varrella ei ole pysähdyksiä, ajomatka kestää noin 1 tunnin ja 50 minuuttia.
Paternoster liituisine valkoisine rannoinaan.
Cape Agulhas on mantereen eteläisin kohta.

Cape Agulhas – Afrikan eteläisin kohta

Monet uskovat virheellisesti, että joko Cape Point tai viitta hyvä toivo on mantereen eteläisin kohta. Tämä titteli kuuluu sen sijaan Cape Agulhasiin, joka on outo aivan samannimisen kaupungin ulkopuolella (Agulhas). Täällä Atlantin valtameri ja Intian valtameri kohtaavat,mikä on yksi haastavimmista vesistä merenkulkijoille afrikan ympäri. Agulhasin kohokohtiin kuuluu vanha majakka, joka seisoo päällä. Tämä on Etelä-Afrikan vanhin laatuaan, ja niillä, jotka kävelevät portaita ylös torniin, on unohtumaton näkymä. Aivan etelän takana on haaksirikko, joka pitäisi myös käydä, jos pysähdyt. Harkitse myös miesten ateriaa yhdessä Monista hyvistä ravintoloista Agulhasissa, jossa osterit ja paikallinen valkoviini ovat erikoisuuksia.

  • Kapkaupungin ja Auslin välinen etäisyys on hieman yli 220 kilometriä. Pysähtymättä autonvuokrausmatka kestää noin 2 tuntia ja 30 minuuttia.
Liikenne Kapkaupungin keskustassa.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Parkkipaikan löytäminen Kapkaupungista ei ole vaikeaa, eikä varsinkaan, jos haluat jättää vuokra-auton paikkaan, jossa on turvallisuutta. Jos aiot pysäköidä kadut, sinun on yleensä maksettava maksu jalkakäytävillä taajamista. Muista, että sakot ovat korkeat, jos pysäköit väärin,pysäköit maksamasi ajan ja niin edelleen.

Jos tie on merkitty keltaisella viivalla siihen kylkeen, jonka muuten pysäköisit, se tarkoittaa, että voit pysähtyä vain esimerkiksi pudottamaan matkustajia päälle tai pois. Punainen viiva tarkoittaa, että et saa pysähtyä ollenkaan.

Tärkeintä on pitää mielessä, kun vuokraat auton Etelä-Afrikassa, on, että täällä sinun on ajettava tien vasemmalla puolella. Aluksi voi olla hyvä tehdä rutiini, kuten keskittyä johdonmukaisesti ajon alkuun pääsemällä toisen auton taakse. Huomaa myös, että tuulilasinpyyhkijät ja suuntatunnin ovat myös auton ohjaamon vastakkaisella puolella.

Kiinnitä erityistä huomiota liikenteeseen ja erityisesti kaupunkien ulkopuolella. Valitettavasti turisteja ryöstetään, jos he pysähtyvät auttamaan muita (väärennetyt onnettomuudet). Valepoliisit, jotka ryöstävät autoilun, ovat myös jotain, mitä tapahtuu satunnaisesti. Jos olet menossa maaseudulle, sinun on myös kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, että eläimet voivat tulla tielle.

Kapkaupungin lentokenttä.

Lentokenttä

Kapkaupungin kansainvälinen lentokenttä on Afrikan kolmanneksi suurin lentokenttä, joka palvelee vuosittain yli 10 miljoonaa matkustajaa. Siinä on kaksi terminaalia,yksi kotimaan lennoille ja yksi kansainvälisille reiteille. Molemmat terminaalit ovat kuitenkin yhteydessä toisiinsa ja saavut ja poistut lentokentältä keskusterminaalirakennuksen kautta joka tapauksessa. Aukiolla pääsisäänkäynnin ulkopuolella löydät kaikki autovuokraamojen tiskit ja toimistot. Heidän autojensa parkkipaikat ovat aivan vieressä.

Tästä päivästä lähtien lentoasemalla Kapkaupunki on toiminut 9 autovuokraamoa. Näitä ovat Avis, Hertz, Europcar ja Thrifty sekä useat paikalliset yritykset.

  • Se on 19 kilometrin päässä lentokentältä ja kaupungin keskustaan ja satamaan, jossa Ranta-alue sijaitsee. Ajoaika on noin 15 minuuttia maanteiden liikenteestä riippuen.