Autonvuokraus Kingston

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kingston

Kingston matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kingston. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kingston

Autovuokraamo Kingston
Autovuokraamo Kingston

Kingston on pääkaupunki ja suurin kaupunki Jamaika, joka on yksi Länsi-Intian saarten Karibianmerellä.Kaupunki sijaitsee kaakkoon saaren ja on noin 600000 asukasta (2010). Kingston on suuri ja tärkeä satama, Port Royal, ja pitkä hiekkasärkälle (Palisadoes) yhdistää sataman ja kansainvälinen lentokenttä. Kingston on Jamaikan tärkein koulutuskeskus, ja vuonna 1948 yliopiston Antillien perustettiin täällä.

Kaupungin nimi oli alun perin Port Royal, portti on edelleen nimeltään. Kun suuri maanjäristys, kaupunki perustettiin uudelleen vuonna 1693, jonka Englanti siirtolaiset – ja sitten sai nykyisen nimensä. Myös myöhemmin, kaupunki on kärsinyt maanjäristykset, mukaan lukien vuonna 1907, jolloin yli 1000 ihmistä sai surmansa. Vuonna 1872, kaupungin hallinnon virallinen kotipaikka on brittiläisen siirtomaavallan, ja säilytti pääoman tilan, kun Jamaika itsenäistyi vuonna 1962.

Kingston on jaettu vanhan ja uuden piirin – Vanhat Kingston ja New Kingston. Monet kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä sijaitsevat New Kingston, erityisesti pitkin Hope Road. Jamaika on reggaeta kotimaasta ja Kingstonin suosituin nähtävyys, Bob Marley museo, joka sijaitsee Hope Road. Lähistöllä voit myös vierailla Hope kasvitieteellinen puutarha.

Muita nähtävyyksiä ovat Devon House – joka on myös ympäröi kaunis puisto, National Gallery of Jamaika – ja Lime Cay rantoja ja Hellshire.

Ilmasto Kingston on turisti ystävällinen, paljon lämpöä ja aurinkoa. Vuoret Blue Mountains antaa kaupungin kätevä suoja sateelta ja trooppiset myrskyt.

Kaupungissa on kaksi lentokenttää, Kingston Norman Manley International Airport, joka sijaitsee 15 km etelään kaupungin, ja pienemmät kotimaan lentokentältä Tinson Pen Airport.