Autonvuokraus Kingston Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kingston Lentokenttä

Kingston Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kingston Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kingston Lentokenttä

Autovuokraamo Kingston Lentokenttä
Autovuokraamo Kingston Lentokenttä

Kingston Norman Manley International Airport (KIN) – nimetty poliitikko Norman Manley – sijaitsee 15 km etelään keskustasta Kingston, nimenomaan niemimaalla vastapäätä Kingston Harbour. Tämä on kiireinen lentokenttä, joka palvelee noin 1,7 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

On suoria lentoja useisiin kansainvälisiin kohteisiin Kingston Airport – pääasiassa Amerikassa ja Euroopassa. Monet lentoyhtiöiden täällä, kuten British Airways, Air Jamaika, American Airlines, Caribbean Airlines ja Cayman Airways.

Lentoasema avattiin vuonna 1968 – ja se oli monta vuotta tunnettu Palisadoes. Tällä hetkellä merkittävä kehitys uuden terminaalin ajoissa, ja tämä työ on tarkoitus saada valmiiksi vuonna 2022.

On kolmekymmentä virkamiestä ravintoloita, kahviloita, kioskeja, baareja ja kauppoja lentoasemalla – niin tilat ovat erittäin hyviä tässä matkailijoille. On myös langaton internetyhteys saatavilla lentoasemalla ja kokoustilat. Kuitenkaan ole hotelleja Kingston Airport, mutta voit löytää hyvä valikoima majoituspaikkoja kaikissa hintaluokissa ja ympäri kaupunkia.

Saadaksesi lentokentältä todellisista Kingston, voi kestää bussilla tai taksilla. Jos haluat vuokrata auton Kingston, voi kääntyä jonkin autovuokraamossa ovat edustettuina terminaali lentoasemalla. Se on osittain autovuokraamojen Avis, Budget, Hertz ja Island Autonvuokraukset toimistot.