Autonvuokraus Montego Bay

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Montego Bay

Montego Bay matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Montego Bay. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Montego Bay

Autovuokraamo Montego Bay
Autovuokraamo Montego Bay

Montego Bay on rannikko kaupunki sijaitsee luoteisosassa Jamaika – eli 135 km luoteeseen pääkaupunki, Kingston – Karibianmeren rannalla.Kaupungissa on ca.100.000 asukasta (2010). Sanotaan että Kolumbus vieraili Montego Bay, kun hän purjehti Amerikkaan vuonna 1492.

Montego Bay on yksi Jamaikan tärkein kauppakumppani ja satamakaupunkien, ja on muuten tunnettu tyypillinen matkailukohde tullitta ostokset, suuri Cruise Terminal ja rantoja.

Useimmat ihmiset, jotka matkustavat Montego Bay tehden koska suotuisan aurinkoinen ilmasto ja upeita rantoja, jotka kaikki sijaitsevat tuolit ovat tyypillistä kuvan. On myös erinomaiset mahdollisuudet sukellukseen, snorklaukseen ja muuhun vesiurheiluun täällä. Rannat Montego Bay on kaikkein vieraili Jamaikalla.

By nähtävyydet muuten Rocklands ruokinta-asema mainitaan. Tässä on joitakin kaikkein eksoottisia lintuja maailmassa – joukossa Jamaikan kansallinen lintu, erottuva ”lääkäri lintu”. On myös monia hummingbirds täällä, ja saat apua ruokkia lintuja. Lähistöllä on myös useita kookos ja banaaniviljelmien – joka järjestää opastettuja kierroksia turisteille.

Lähin lentokenttä on Montego Bay Airport (Sangster International Airport), joka sijaitsee 5 km itään kaupungin. On Jamaika suurin lentokenttä.