Autonvuokraus Helsinki Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Helsinki Lentokenttä

Helsinki Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Helsinki Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Helsinki Lentokenttä

Autovuokraamo Helsinki Lentokenttä
Autovuokraamo Helsinki Lentokenttä

Helsinki-Vantaan lentokenttä (HEL) sijaitsee 17 km pohjoiseen Helsingistä.On hyvät bussiyhteydet lentoaseman ja Helsingin ja busseja muihin kaupunkeihin. Viiden autovuokraamojen jotka tarjoavat palvelua Sixt, Avis, Budget, Europcar ja Hertz. Ne sijaitsevat käytävällä välillä terminaalien 1 ja 2

Lentoasema palvelee 130 kohteita tehden lentokenttä Pohjois-Euroopassa, joka on toiseksi eniten kohteita kartalla. Esimerkiksi on päivittäiset lennot 10 eri kaupungeissa Aasiassa.

14.865.871 matkustajia kävi Helsinki-Vantaan vuonna 2011, se on neljänneksi suurin lentokenttä Pohjoismaissa ja suurin Suomessa.Siinä on kaksi terminaalia sijaitsee noin 250 metrin päässä toisistaan, terminaali palvelee kohteisiin Schengen-alueen ulkopuolella on remontoitu vuonna 2009. Aluksi lentoasema rakennettiin kesäolympialaiset vuonna 1952.

Helsinki-Vantaan lentoasema on laaja valikoima kahviloita, ravintoloita ja baareja. Tässä verovapaa myymälä ja muuten hyvä ostos, kuten Marimekon myymälä.   Muita palveluja ovat maksuton langaton Internet-yhteys, lasten leikkipaikka, VIP-huoneita, sopimuksen ja vierailija.

Hotel GLO Helsinki Airport sijaitsee terminaali 2 ja suurempi Hilton Helsinki Airport sijaitsee 100 metrin päässä terminaalista. Suomen Ilmailumuseo sijaitsee vain 15 minuutin päässä lentokentältä gåtid, se on simulaattorit niille, jotka haluavat harjoittaa pilotti.