Autonvuokraus Hämeenlinna

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Hämeenlinna

Hämeenlinna matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Hämeenlinna. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Hämeenlinna

Autovuokraamo Hämeenlinna
Autovuokraamo Hämeenlinna

Hämeenlinna (ruotsiksi: Hämeenlinna) on kaupunki ja kunta sydämessä historiallisen Hämeen läänin eteläisessä Suomessa.Kaupungissa on 67   340 asukasta (2012), joka sijaitsee 100 km pohjoiseen pääkaupunki Helsinki.Kaupunki on pääasiassa suomi puhuva.

Hämeenlinna on syntyi Suomen tunnetuin klassisen säveltäjä Jean Sibeliuksen (1865-1957). Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä on hänen lapsuuden koti, joka on muutettu museoksi

Keskiaikainen Hämeen linna sijaitsee kaupungin ja on merkittävä nähtävyys. Rakentaminen linna on kytketty Ruotsin ristiretkeläiset alkaa 1200-luvulla, mutta ei ole todisteita sen linnan ikä on kiistetty. Linnaa käytettiin vankila 1800 vuoteen 1953, kun massiivinen restaurointi aloitettiin. Se on ollut museona vuodesta 1988. Pyhän Ristin kirkko vain pohjoiseen Hämeenlinna on goottilainen kirkko keskiajalla punainen tiili monia maalauksia ja veistoksia.

Aivan kaupungin ulkopuolella on luonnollinen ja virkistysalueelle Aulanko 1800-luvulta, joka on varustettu vartiotorneja, romanttinen kivirakennuksia, keinotekoisia lampia ja harvinaisia ​​kasvilajeja. Puistossa on myös hotelli, ja lisäksi hyvät vaellus alueella on monia harrasteita kuten golf, ratsastus ja melonta. Vuonna wellness-keskus voi nauttia kylpylän tai saunassa.

Hämeenlinna on teollisuus perustuvat metalli-, puu-ja elintarviketeollisuus.

Lähin suuri lentokenttä on Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee Tampereella 79 km keskustasta pohjoiseen.