Autonvuokraus Hamar

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Hamar

Hamar matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Hamar. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Hamar

Autovuokraamo Hamar
Autovuokraamo Hamar

Hamar on kaupunki ja kunta Hedmark läänissä sijaitsee 120 km pohjoiseen Oslon.Hamar asukasluku on 30 921 (2012) asukasta.Kaupunki on myös läänin istuin hallinnon Hedmark läänissä. Ihmiset asuivat Hamar alueella jo 4000 vuotta sitten. 400: n oli iso piha Kenttä Vang voimanpesä ja tuomioistuin, ja alle Harald Hard neuvoston (1015-1066) valtakaudella, kaupunki nimitystä kaupang. Hamar tuli piispakunnassa niinkin aikaisin kuin 1152.

Perinteisesti tunnetaan Hamar Rautatientori, kokoontuvat Rørosbanen, Eidsvold-Hamar ja Dovre Line. Kaupunki on aina ollut tärkeä kommunikasjonsounkt.

Suurimmat nähtävyydet, joita kannattaa tsekata Hamar on Norja Railway Museum, katedraali rauniot, Hedmark museo ja Viking Ship. Kaupunki sijaitsee kauniilla järvellä, ja kesäkuukausina se on suosittu mennä retki maailman vanhin höyrylaiva käytössä Skibladner.

Hamar oli yksi säkeet kaupunkien aikana talviolympialaisissa Lillehammerissa vuonna 1994. Luistelu rotuja, esimerkiksi järjestetään kuuluisa Viking Ship Hall on yksi maailman suurimmista.

Lähin suuri lentokenttä Gardermoen Airport sijaitsee 90 km etelään.