Autonvuokraus Birmingham

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Birmingham

Birmingham matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Birmingham. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Birmingham

Autovuokraamo Birmingham
Autovuokraamo Birmingham

Birmingham on West Midlandsin alueella, läntisessä Keski Englannissa – 110 kilometriä luoteeseen Lontoossa.Birmingham on Britannian toiseksi suurin kaupunki (jälkeen Lontoossa ), ja on noin 1 miljoonaa asukasta.Jos arvioidaan pääkaupunkiseudun väestö kasvaa 3,6 miljoonaa (2010).

Birmingham on merkittävä kaupallinen, teollinen ja taloudellinen keskus, ja tunnetaan myös olevan suosittu näyttely ja yleissopimukset. Birmingham on tunnettu myös monia kanavia, ja on lähes 60 kilometriä kanavat kaupungin rajojen.

Birmingham on kosmopoliittinen kaupunki, ja monet asukkaat ovat Intiasta, Pakistanista tai Irlannissa.Kaupungin paraatiin ”Pyhän Patrickin päivä” on 3. suurin maailmassa (jälkeen New York ja Dublin).

Miljoonia turisteja vierailemaan Birmingham vuosittain, ja joitakin suosituimpia nähtävyyksiä kaupungissa ovat St. Martins kirkko 1200, julkinen taidegalleria ”Birmingham Museum & Art Gallery” – jos voi nähdä teokset Bellinin ja Rubens, tekninen museo ”Think Tank Birmingham” raatihuone peräisin 1834 ja ”National Sealife Centre” – sen jättiläinen makean ja suolaisen veden akvaarioissa.

Lisäksi, Birmingham hyviä ostosmahdollisuuksia, ja Bullring ostoskeskus on yksi Euroopan suurimmista. Monet turistit myös käydä suklaatehdas Cadburrys kaupungin – jossa saat opastetulle kierrokselle.

Birminghamin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 10 kilometriä kaakkoon keskustasta.