Autonvuokraus Birmingham Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Birmingham Lentokenttä

Birmingham Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Birmingham Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Birmingham Lentokenttä

Autovuokraamo Birmingham Lentokenttä
Autovuokraamo Birmingham Lentokenttä

Birmingham Airport (BHX) on Britannian seitsemäs vilkkain lentoasema – sijaitsee 10 km kaakkoon Birmingham keskusta.Lentoasema palvelee noin 8,5 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2010), ja on lentoja sekä kotimaisten että ulkomaisten.

Birmingham Airport avattiin vuonna 1939 ja on nykyään keskus useiden lentoyhtiöiden – myös Flybe, Monarch, Ryanair ja Thomson Airways. Lentokentältä on suoria lentoja ja ulkomailla – mukaan lukien Dubai, New Yorkissa, Amsterdamissa ja Pariisissa.

Lentokentällä on hyvät tilat vierailijoille ilmainen langaton internetyhteys (Wi-Fi), laaja valikoima kauppoja (myös tullittomia), baareja, ravintoloita ja kahviloita. Lisäksi posti, rukoushuone, valuutanvaihto, pankkiautomaatit, kokous-ja konferenssitilat, pysäköintialue ja vierailijakeskus matkailijoille.

Lentokenttä soveltuu hyvin liikuntarajoitteisille.

Päästä Birminghamin keskustaan, voidaan käyttää junia (Air-Rail Link), bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Yksi etsii toimistojen 6 hyvämaineinen autovuokraamojen lentoasemalla – myös Avis, Hertz, Budget ja National.

Jos tarvitset majoitusta lähellä lentokenttää, on neljä hotellia eri hintaluokissa alueella. Kaikissa on lyhyt matka terminaaliin.