Autonvuokraus Mendoza

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Mendoza

Mendoza matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Mendoza. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Mendoza

Autovuokraamo Mendoza
Autovuokraamo Mendoza

Mendoza on länteen Argentiina että jalka Andeilla ja on tärkein kaupunki maakunnassa Mendoza.Keskuksessa on 114822 (2010) asukasta. Ympäröivän kaupungeissa, Gran Mendoza, väestö 848 660 asukasta

Lähellä Aconcagua Andeilla, joka on korkein huippu läntisellä pallonpuoliskolla, luonnehtivat tämä hiljainen kaupunki. Joka vuosi se houkuttelee hyvä määrä matkailijoille, jotka yrittävät kiivetä 6962 metriä korkea huippu. Alueella on useita jännittäviä mahdollisuuksia foorumin kävelijöiden ja kiipeilijöitä. Koskenlasku on toinen suosittu nähtävyys.

Viinintuotanto houkuttelee monia vierailijoita Mendoza. Argentiina on maailman viidenneksi suurin viinintuottaja, ja useimmat tuotettujen viinien Mendoza. Viinitarhat sijaitsevat kauniilla Andien juurella, ja kuiva ilmasto, viileät yöt ja lämpiminä päivinä tehdä täydelliset olosuhteet. On hyvät mahdollisuudet käydä tuhansien viinitarhojen, muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Erityisesti pullea ja pyöreä Malbec viiniä, Mendoza on tunnettu.

Keskustaan ​​Mendoza voi tutustua jalka, ja on keskittynyt Plaza Independencia sen kaunis suihkulähde. Kaupunki tarjoaa monia hyviä ravintoloita hyvä valikoima argentiinalaisia ​​viinejä.

Lähin lentokenttä on Aeropuerto Internacional Gobernador Francisco Gabrielli, joka tunnetaan paremmin nimellä El Plumerillo. Se sijaitsee 11 km pohjoiseen kaupungin.