Autonvuokraus Andenes

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Andenes

Andenes matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Andenes. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Andenes

Autovuokraamo Andenes
Autovuokraamo Andenes

Andenes on kylä 2263 asukkaan (2012) Andøy kunnassa Nordlandin läänissä. Se sijaitsee Pohjois-kärki Andøya vuonna Vesterålen. Andenes on yksi suurimmista kalastusta kylien Pohjois-Norjassa, jossa kattava vuoden ympäri kalastus ja kalan viennin.

40 metriä korkea majakka vuodelta 1859 on tärkeä maamerkki Andenes. Kylä on suojattu aallonmurtajan laitos, joka rakennettiin jo välillä 1896 ja 1905, koska Jäämeri on vahva.

Kauniita maisemia, joissa jyrkille vuorille ja meret tekee Andenes suosittu rantalomakohde sijaitsee hyvin alkuun Lofoottien. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä Andenes on valaidenkatseluun. Vuonna Andendes keskusta on Whale Centre näyttely valaita ja valas tutkimus, retkiä ja kahvila. Tämä on myös Northern Lights Center. On olemassa useita majoitus vaihtoehtoja sekä Andenes retkeily, mökkejä ja hotelleja.

Helmikuussa järjestetty Pohjois Haluatko festivaalin työpajoja, konsertteja ja erityisesti hyvät mahdollisuudet nähdä revontulia. Andenes on myös järjestäjä rockfestivaali Rock Against Drugs. Andendes kalastus festivaali on toinen suosittu tapahtuma.

Kesällä on lauttayhteys välillä Andenes ja Gryllefjord päälle Senja. Valtatie 82 kulkee etelään Risøyhamn ja Sortland. Andøya lentokenttä on ensisijaisesti sotilaallinen, vaan myös siviili liikennettä ja päivittäiset suorat lennot Bodø ja Tromssa.Kesällä 2012 alkoi Norja suorat lennot Oslo.