Autonvuokraus Tirana

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tirana

Tirana matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tirana. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tirana

Autovuokraamo Tirana
Autovuokraamo Tirana

Tirana on pääkaupunki Albanian jossa asuu 421286 (2011) asukasta.Kaupunki on perustettu vuonna 1614, jonka ottomaanien komentaja Sulejman Pasha. Tirana on Albanian poliittinen, taloudellinen ja kulttuurinen keskus.

Tärkeimpiä historiallisia rakennuksia kaupungissa sijaitsevat Martyrs ’bulevardi’ mistä Skanderberg aukiolta klo ammattikorkeakoulussa. Varsinkin Skanderberg-paikka on tutustumisen arvoinen, jossa kellotorni alkaen 1820, joka on tärkeä symboli kaupungin. Tämä on myös Et’Hem Bey moskeija samalta ajalta kuin torni, jossa sen koristeet ja Art on pidettävä yksi kauneimmista moskeijoista Albaniassa.Paras paikka oppia Albanian historia on National History Museum at Skanderberg aukiolla. Myös arkeologinen museo on tutustumisen arvoinen.

Monet ihmiset köysiradalla tai kävellä Tiranan päänäkymään kohta, Mount Dajti. Hotellissa on myös ravintola yläreunassa.

Albanian ruoka on sekoitus Välimeren ja Balkanin ruokia ja tiedetään olevan tyylikäs ja hyvin. Tirana on monia hyviä ravintoloita, ja ravintolan Petrelaslottet, puolen tunnin ajomatkan päässä Tirana, on tutustumisen arvoinen.

Tirana International Airport Mother Teresa sijaitsee 17 km luoteeseen Tirana.