Autonvuokraus Tirana Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tirana Lentokenttä

Tirana Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tirana Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tirana Lentokenttä

Autovuokraamo Tirana Lentokenttä
Autovuokraamo Tirana Lentokenttä

Tirana International Airport Mother Teresa (TIA) sijaitsee 17 km luoteeseen Albanian pääomaa.Se sijaitsee kylän Rinas ja on siksi Rinas lentokentälle. On bussi kerran tunnissa lentokentän ja Tiranassa. Taxi ja hyvä vaihtoehto. Useimmat autovuokraamojen jotka tarjoavat palvelua lentoasemalla on Sixt, Avis, Eurocar, Europcar, Albania autonvuokraus, LE Interprise, Albania lentokenttä vuokrata auton, ja Hertz.

Tirana International Airport on Albanian ainoa kansainvälinen lentoasema. Kommunismin kaatumisen aiheuttanut poliittisia ja sosiaalisia muutoksia, ja siten on lisättävä kapasiteettia. Lentokenttä oli niin remontoitu vuosina 2005 ja 2008. Vuosina 2005 ja 2010, matkustajien määrä on kaksinkertaistunut, ja vuonna 2011 vieraili 1.817.073 matkustajaa lentokentältä.Vuonna 2001, Tirana International Airport nimettiin Äiti Teresa. Se palvelee yli 30 Euroopan kohteeseen.

Lentokentällä on neljä eri baareja ja kahviloita ja ravintola. Se on ja verovapaat myymälät ja muut ostosmahdollisuudet, kuten kultakauppa. Langaton internetyhteys on ilmainen, ja sisältää liiketoiminnan ja VIP lounge.