Autonvuokraus Tønsberg

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Tønsberg

Tønsberg matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Tønsberg. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Tønsberg

Autovuokraamo Tønsberg
Autovuokraamo Tønsberg

Tønsberg on kunta ja kaupunki Vestfold Oslonvuonolle. Lännessä kunta vastaan ​​Stokke, on luoteesta Re, pohjoisessa Horten, itäosassa Oslonvuonolle ja etelässä vastaan ​​Sem. Kaupungissa on 41 237 (2013) asukasta.

Slottsfjelltårnet Castle Rock Tønsberg kaupungin maamerkki. Kivi torni rakennettiin vuonna 1888.

Koska kauniilla paikalla Oslon vuonon saarten ja venesatama Tønsberg on paljon matkailukaupunki kesäkuukausina. Mutta kaupungin rikas historia ja kulttuurielämä myös houkutella paljon kävijöitä. Mukaan Snorri n saagojen, kaupunki perustettiin ennen taistelun Hafrsfjord (noin 872). Jos näin on, se tarkoittaa, että Tønsberg on vanhin kaupunki. Vuonna 1201 oli Tunsberghus linnoitus piiritettiin kuningas Sverre ja Birkebeiner ja lopulta tarjoaa Baglers jotka olivat paikkaa Tønsberg.

Kaupunki oli sen kukoisti keskiajalla, kun useat kuninkaat asuivat linnoituksen Tunsberghus. Castle Rock on tänään Tunsberghus rauniot ja jäännökset Mikaelin kirkko. Alunperin kaupunki alueella alle 63 metriä korkea Castle Rock alas vuonon. Tässä ovat rauniot useita kirkkoja, Pyhän Olavin luostari ja kuninkaallinen asuinpaikka 1200-luvulla. 1700 tuli keskeinen Tønsberg jonka Norja merenkulun ja valaanpyyntiä.

Katuverkon ja turpeen Tønsberg ovat rakenteita peräisin keskiajalta. Tønsbergs on säilynyt paljon vanhaa kaupungin keskustaan ​​puurakennuksia 1800-luvulta.

On monia muistomerkkejä Tønsberg. Yksi niistä on Oseberg alus, Viking alkaen 820 tällä hetkellä Viikinkilaivamuseo Oslossa. Oseberg on monikulttuurinen hotelleissa, tapahtumapaikat ja kokoustilat, joissa se ​​katsoi erityisesti monia konsertteja ja tapahtumia kesällä.

Sandefjord Airport Torp, joka sijaitsee 26 kilometriä koilliseen downtown.