Autonvuokraus Thessaloniki

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Thessaloniki

Thessaloniki matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Thessaloniki. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Thessaloniki

Autovuokraamo Thessaloniki
Autovuokraamo Thessaloniki

Thessaloniki on toiseksi suurin kaupunki Kreikassa, kun pääkaupunki Ateena.Se sijaitsee pään Thessalonikin lahden ja asukasluku on noin 360000 (2010). Jos koko kaupunkialueella nousee useita asukkaita yli 800000.

Thessaloniki on tärkeä kaupan ja liikenteen solmukohta – yksi tärkeimmistä teollisuuden kaupungeissa Kreikassa. Lisäksi matkailu on merkittävä tulonlähde. Lisäksi Thessalonikissa vilkas satama, jossa molemmat vie huomattavan viennin vienti tavaroiden ja missä lauttaliikenteen on raskasta.

Kaupunki on perustettu jo vuonna antiikin – eli vuonna 315 eKr. Kr. – Ja oli pitkä pääkaupunki Rooman provinssi Makedoniassa.

Niistä nähtävyydet ovat useita mielenkiintoisia rakennuksia. Jotkut kaikkein kuuluisin on Sofia katedraalia 700 jKr, St. Dimitrios kirkko 400: n (joka oli perusteellisesti kunnostettu vuonna 1917 jälkeen suurpalo), Rotunda (George Church) 300-numero, Galeriusbuen noin 300 ja venetsialainen linnoitus 1400 (joka sisältää rauniot Marcus Aurelius Arch). Lisäksi Thessalonikissa useita mielenkiintoisia museoita, kuten arkeologinen museo, kansatieteellisen museo ja taide-ja kulttuurihistoriallinen museo.

Thessaloniki on toistuvasti kärsinyt suuria vahinkoja tulipalon ja maanjäristykset (viimeinen vuonna 1978), mutta on uusittu aina. Osa historiallista arkkitehtuuria, kuitenkin kadonneet tai vaurioitui pahoin. Kaupunki vuonna 1997 Euroopan kulttuuripääkaupunki.

On myös monia muita nähtävyyksiä Thessalonikissa. Monet turistit haluavat tuoda vaikutelmia kuuluisa ruoka markkinat Modiano, sijaitsee Aristotelis aukiolle ja ostoskatu Venizelou. Täällä voit valita kaikenlaisia ​​lihatuotteita, sekä hedelmiä ja vihanneksia alueelta.

Lähin lentokenttä on Thessaloniki Airport ( Makedonia ), joka sijaitsee 16 km kaakkoon kaupungin.