Autonvuokraus Athen Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Athen Lentokenttä

Athen Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Athen Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Athen Lentokenttä

Autovuokraamo Athen Lentokenttä
Autovuokraamo Athen Lentokenttä

Athens International Airport – Elefhérios Venizélos (ATH) sijaitsee noin 30 kilometriä itään Ateenan keskustasta, ja on yksi 30 vilkkaimmista lentokentistä Euroopassa.

Lentoasema on tunnettu yhtenä hienoimmista ja nykyaikaisimmista – kannalta sekä arkkitehtuurin ja sisustussuunnittelun. Lentoasema palvelee 16.200.000 matkustajaa vuodessa (2009), ja lentoyhtiöt Aegean Airlines ja Olympic Air perustuvat täällä.

Ateenan lentokentältä menee suoraan kotiin ja ulkomailla, mukaan lukien Kreikan saarille, jotta suurimmissa kaupungeissa Euroopassa sekä kaupunkeihin kuten Tel Aviv, Dubai, Pekingissä ja Singaporessa.

Lentoasema avattiin vuonna 2001 ja on kaksi terminaalia. Palvelut matkailijoille ovat pankki, pankkiautomaatteja, posti, business center, internetyhteys, lasten leikkihuone, avoimien ovien päiviä Medical, toimisto, apteekit sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. On myös useita kauppoja ja kioskeja terminaaliin, lentokentälle on 16 kahvilaa / ravintolaa / baaria. Lähimmät hotellit – Sofitel Athens Airport Hotel – sijaitsee suoraan vastapäätä terminaalin.

Lentokentältä voit ottaa bussi, metro, lähijuna tai taksilla päästä Ateenan keskustaan. Lisäksi autovuokraamojen Avis, Budget, Hertz, National ja Sixt toimistot Ateenan lentokentälle, jos haluat vuokrata auton.