Autonvuokraus Soweto

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Soweto

Soweto matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Soweto. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Soweto

Autovuokraamo Soweto
Autovuokraamo Soweto

Soweto on piirin laitamilla Etelä-Afrikan suurin kaupunki, Johannesburg.Tässä piiri siellä asuu nykyisin noin. 1,8 miljoonaa asukasta (2010). Soweto on edelleen pääasiassa musta naapuruston, ja monet sen kansalaiset ovat Johannesburgin köyhimpiin.

Soweto tuli symboli Afrikkalainen taistelua apartheidia järjestelmä 1970, ja kaksi Nobelin rauhanpalkinnon Nelson Mandelan ja Desmond Tutun molemmat ovat peräisin täältä.

Soweto tunnetaan myös asuntojen maailman kolmanneksi suurin sairaaloissa – Chris Hani Baragwanath sairaala, nimetty mustan vapauden sankari Chris Hani, joka kuoli murhayrityksessä vuonna 1993.

Soweto kuuluisin nähtävyys on Mandela House, josta saa tietoa Nelson Mandelan elämän ja hänen vaikutus modernin Etelä-Afrikkalainen historia. Päätavoitteena on edistää ihmisoikeuksia, demokratiaa, sovintoa, keskinäistä kunnioitusta ja suvaitsevaisuutta eri etnisten ryhmien maassa.

Nelson Mandela ja hänen perheensä asui täällä 1946-1997. Kun Mandela lahjoitti talon Soweto Heritage Trust – ja vuonna 1999 Mandela House julistettu kansallinen historiallinen muistomerkki.

Lähin lentokenttä on Johannesburg International Airport, joka sijaitsee 57 km koilliseen Soweto.