Autonvuokraus Sortland

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sortland

Sortland matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Sortland. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Sortland

Autovuokraamo Sortland
Autovuokraamo Sortland

Sortland on kaupunki ja kunta sekä alueellinen keskus Vesterålen Nordlandin.

Kunta sijaitsee noin Sortland salmen ja käsittää läntisen osan Hinnøya ja itäosissa Langøya. Live 4797 asukasta (2012) kaupungissa.

Sortland on nuori kaupunki, vuodesta 1997. Antaa sille tunnelmaa oli ajatus ”sininen kaupunki kaidalla” kaupungin rakennukset maalattu sinisiä sävyjä, julkaistiin. Kirjallisuuden koriste ”fontti sinisellä” on tärkeä osa hanketta. Yhteistyössä kirjailija Lars Saabye Christensen, nuoret Vesterålen osallistui vaivaa pukea sanoiksi, runoja ja tekstejä sinisellä julkisivut. Mutta idea on kiistanalainen, ja toistaiseksi vain muutamia rakennuksia maalattu sinisiä sävyjä.

Vesterålen on tunnettu sen luonnon kauneus villi meriin, korkeita vuoria, syviä vuonoja ja lukemattomia saaria, ja luonto on yleisin vetovoima asioiville Sortland. Sortland Marka on mukava kävely alueella sekä kesällä että talvella. Jennestad vanha kauppa on kaunis laituri vanhanaikaista myymälä, joka sijaitsee 8 kilometriä keskustasta pohjoiseen Sortland

Sortland n satama Hurtigruten. Southbound puhelu klo 12.30 ja pohjoiseen klo 03.00. Yksi suosituimpia nähtävyyksiä alueella ovat valaiden katselu, näillä matkoilla voi kokea molempia Orcas, ryhävalaita, Sillivalas ja kotkat.

Lähin lentokenttä on lentokenttä Sortland Skagen klo Stokmarknes, 23 km päässä keskustasta Sortland. Suurempi lentokenttä Harstad / Narvik Airport Evenes on noin kaksi ja puoli tuntia pois autolla.