Autonvuokraus Rzeszów

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Rzeszów

Rzeszów matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Rzeszów. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Rzeszów

Autovuokraamo Rzeszów
Autovuokraamo Rzeszów

Rzeszów on kaupunki Kaakkois Puolassa jossa asuu 179455 (2010) asukasta.Se sijaitsee molemmin puolin Wisłok River, että keskeinen osa Sandomierska laakson ei niin kaukana rajan Ukraina ja Slovakia.

On tunnettu yliopistokaupunki, ja se Rzeszówin yliopistossa. Kaiken kaikkiaan se noin 50 000 opiskelijaa, jotka asettavat jälkensä kaupungin kulttuurielämään. Kaupunki on liikenteen solmukohta, jossa joki satamaan ja monipuolinen elinkeinoelämä, etenkin ohjelmistojen ja atk tärkeä kaupunki. Vuonna 1991 vieraili paavi Johannes Paavali II: Rzeszów.Aikana juhla, lähes miljoona ihmistä.

Kuten useimmat Puolan kaupungeista kärsivät sekä kaupungin ja etenkin sen juutalaisväestö traaginen kohtalo miehityksen jälkeen Saksan armeija. Sodan aikana noin 20000 juutalaista murhattiin ghetossa Rzeszówissa. Vuonna kaupunginmuseo oppia historiasta kaupungin, joka on perustettu vuonna 1354.

Osa kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on murenevan palatsi mahtava Lubomirski perheen ja raatihuone alkaen 1591. Kaupunki on viihtyisä Gammelby joka on keskittynyt markkinoilla. 20 km kaupungin ulkopuolella, on pieni paikka Lancut, sijaitsee kauniin Lancut linna, joka on rakennettu vuonna 1600 ja nyt muutettiin museoksi.

Rzeszów-Jasionka Airport (Port Lotniczy Rzeszów-Jasionka) sijaitsee kylän Jasionka 7,8 km kaupungin pohjoispuolella.