Autonvuokraus Rijeka

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Rijeka

Rijeka matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Rijeka. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Rijeka

Autovuokraamo Rijeka
Autovuokraamo Rijeka

Rijeka sijaitsee luoteeseen Kroatia Adrianmeren rannikolla, ja sillä on noin 140000 asukasta (2008).Jos arvioidaan pääkaupunkiseudun väestö kasvaa lähes 300000. Kaupunki sijaitsee Kvarner itään Istra niemimaalla, ja on maan tärkein satama. Rijeka on tärkeä laivastotukikohta täällä, ja varustamot ja telakat.

Rijeka on hallinnollinen keskus läänin Primorje-Gorski Kotarin, ja kaupunki on oma yliopisto – joka on perustettu vuonna 1632. Satamasta lähtee lauttoja tällaisten  Zadar, Split, Dubrovnik, Bari ( Italia ) sekä Kreikkaan ja Albaniaan.

Vanha kaupunki Rijeka on kuvankaunis kapeine katuineen ja barokki rakennuksia. On myös monia kulttuurisia ja historiallisia monumentteja.

Yksi tunnetuimpia matkailukohteita Rijeka, voi suurta Pyhän Vituksen katedraali mainittu. Tämä barokki kirkko 1600-luvulla, ja on päätepysäkki pyhiinvaeltajia ympäri maailmaa, jotka tulevat katsomaan maalaus ”Marija of Trsat”.

Kukkulalla yläpuolella satama on Trsat linnoitus ja Fransiskaaniluostari peräisin 1200, joka on myös merkittävä nähtävyys. 561 askeleen johtaa jopa linna kaupungin keskustasta.

Rijeka on muuten hyvin erilaisia ​​teattereita ja museoita – mukaan lukien kunnallinen museo, sjøhistorisk museo ja Natural History Museum.

On hyvä uima olosuhteet Rijeka, erityisesti matkailukeskuksesta Opatija sijaitsee lähellä kaupungin.

Kansainvälinen lentokenttä Rijeka Airport sijaitsee 17 kilometriä kaakkoon keskustasta.