Autonvuokraus Poznań

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Poznań

Poznań matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Poznań. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Poznań

Autovuokraamo Poznań
Autovuokraamo Poznań

Poznań on kaupunki noin 560000 asukasta (2008), joka sijaitsee Warta-joen Keski Puola – suunnilleen puolivälissä Varsovassa ja Berliinissä.Poznań on yksi Puolan tärkeimmistä teollisuuden kaupungeissa – ja se on myös suuri merkitys kaupan, kulttuurin ja koulutuksen keskus. Tässä on esimerkki lukien kuuluisa Adam Mickiewicz University, jossa on yli 130000 opiskelijaa.

Poznań on yksi Puolan vanhimmista kaupungeista, ja se oli korkeus valtansa – myös ensimmäisenä paikka – vuonna 1200. Keskus makasi oikealla rannalla. Lopulta, uudempi, saksalainen kaupunki rakennettiin vasemmalla rannalla – ja täällä oli keskellä vallan vuonna 1500, alle Poznanissa ensi kukoistus. Vuonna 1793 kaupunki tuli mukaan Preussin sääntö, mutta vuodesta 1919 on kuulunut Puolaan. Kuten monet muut Puolan kaupungeissa, Poznań voimakkaasti tuhoutui 2. World War II – mutta oli alussa sodanjälkeisinä vuosina kokonaan uudelleen.

Monet Poznan nähtävyydet sijaitsevat vanhassa kaupungissa. Tässä on vanha keskiaikainen neliö kaupungintalo peräisin 1300 ja sen nykyinen julkisivu on peräisin 1500-luvulta.

Vanha kaupunki mekin Gorka Palace, rakennuskokonaisuus 1500-luvulta, kuten talot kaupungin arkeologinen museo. Muiden kulttuurilaitokset, seuraavat mainitaan: upea Raczynski kirjasto 1800, erikoismuseo soittimia, Old Royal Palace (joka nyt taloa taiteen museo) ja Zamek Cesarski – palatsin vihittiin vuonna 1910 Saksan keisari Wilhelm II. Se toimii tällä hetkellä kulttuurinen ja historiallinen museo.

Poznan kuuluisin rakennus on vaikuttava Pyhän Pietarin ja Pyhän Paavalin basilika, joka on Puolan vanhin katedraali (aloitettu jo 900s).

Muuten Poznań tiedetään hosting kaksi Puolan suosituimmista kulttuuritapahtumista – vuosittainen Malta Teatterikesän ja Henryk Wieniawski International viulukilpailu, pidetään viiden vuoden välein.

Lähin lentokenttä on Henryk Wieniawski lentokentälle, joka sijaitsee 7 km keskustasta länteen.