Autonvuokraus Porsgrunn

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Porsgrunn

Porsgrunn matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Porsgrunn. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Porsgrunn

Autovuokraamo Porsgrunn
Autovuokraamo Porsgrunn

Porsgrunn on kaupunki ja kunta Telemark läänissä sijaitseva lopussa Telemark vesistöön. Kaupungin asukasluku on 35 395 asukasta.Porsgrunn joki jakaa kaupungin itä ja länsi.

Porsgrunn on tunnettu posliinitehdas Porsgrunn Posliini. Suurin osa tuotannosta on nyt suljettu, mutta silti ottaa sen osaksi tuotantoa. Tuotantotilat ovat suuri tehtaanmyymälä ja on mahdollista nähdä tuotannon ja sisustus posliini. On myös museo on ainutlaatuinen ja historiallisia esineitä.

Porsgrunn on yksi Østlandets tärkeimmistä teollisuuden kaupungeissa ja yksi suurimmista teollisuuden työpaikat, Hydro Porsgrunn Industrial Park, joka sijaitsee Porsgrunn etelään kaupungin keskustasta.

Kaupungin keskusta on ihanteellinen kaupunki kävelee kävelykatuja, kauppoja, ravintoloita. On erityisen mukavaa kävellä pitkin joen rantakadulla. Kaupungissa on useita kaupunginosia jokaisella on omat erityispiirteensä, yksi vanhimmista Osebro kauniita puutaloja. Toinen on Bratsberg Brygge on uusi ja jännittävä asuinalue kanaalin. Kaupungintalo on pitkä perinne kohtauspaikka ja paikka neliöt kaupan ja taiteen. Hall on teatteri, elokuvateatteri ja kahvila.

Lähellä on kaunis saaristo useita uima-alueita, lähellä sekä vuorilla ja metsissä.

Joka vuosi kesäkuussa järjestetään Porsgrunn kansainvälinen teatterifestivaali toimijoiden kanssa ja jonglöörit ympäri maailmaa.

Porsgrunn on myös Telemark suurin ostoskeskus nimeltä Keskusta.

Lähin alueellinen lentoasema Skien Airport, 11 km luoteeseen kaupungin.Lähin kansainvälinen lentokenttä on Sandefjord Airport Torp, 47 km länteen Porsgrunn.