Autonvuokraus Peterborough

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Peterborough

Peterborough matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Peterborough. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Peterborough

Autovuokraamo Peterborough
Autovuokraamo Peterborough

Kaupunki Peterborough sijaitsee Itä Englannissa River Nene – kuten 30 km pohjoiseen virtaa Pohjanmerellä.Kaupunki sijaitsee maakunnassa Cambridgeshire – 55 km koilliseen Northampton, ja 120 km pohjoiseen Lontoossa.

Peterborough on 173000 asukasta (2010), ja on tärkeä keskus alueen osalta kaupan, teollisuuden, liikenteen ja kulttuuri.

Kaupungin suosituin turistinähtävyys on Peterborough tuomiokirkko 1238 ja sennormannisk tyyli – mikä on myös yksi Englannin suurimmista katedraalit.

Muita nähtävyyksiä kaupungissa ovat arkeologista ”Flag Fen” ja jälleenrakentamiseen rautakauden majoja ja ”Peterborough museo ja taidemuseo” – näyttely yli 230000 arkeologisia ja historiallisia esineitä. Museossa on myös taidegalleria näyttelyitä maalauksia ja piirustuksia 1600 tähän päivään.

Vuoden kylän Long Thorpe – noin. 3 km länteen Peterborough keskustassa – pysyvä torni ”Long Thorpe torni” 1300. Sisällä torni, vierailijat voivat nähdä säilynyt seinämaalauksia peräisin keskiajalta.

Vain keskustasta pohjoiseen (kaupungin lähellä Stamford) on luultavasti yksi nähtävyys, kaunis linna ”Burghley House” alkaen 1587. Tämä on yksi hienoimpia esimerkkejä Englanti 1500 arkkitehtuuria.

Lähin lentokenttä on East Midlands Airport, joka sijaitsee 98.6 km luoteeseen Peterborough. Muut lentokentät, jotka voivat olla vaihtoehto Lontoo Stansted Airport (107 km), Lontoo Luton Airport (110 km) ja Norwich International Airport (128 km).