Autonvuokraus Naxos Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Naxos Lentokenttä

Naxos Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Naxos Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Naxos Lentokenttä

Autovuokraamo Naxos Lentokenttä
Autovuokraamo Naxos Lentokenttä

Naxos Island National Airport (JNX) on pieni lentokenttä sijaitsee Kreikan saarella Naxos – noin 4 km etelään pääkaupunki ” Naxos Town ”(” Khora ”).

Lentokentällä ei ole säännöllisiä kansainvälisiä lentoja, vain kausi lentoja / kaupungin Grazin kaupungissa Itävallassa.Muutoin lentoliikenne Naxos Airport vain säännöllisiä päivittäisiä lentoja Ateenan.Lentoyhtiö Olympic Airways liikennöi tällä reitillä.

Lentoasema avattiin vuonna 1992 ja on yksi terminaalirakennuksen. On olemassa muutamia tiloja matkailijoille Naxos Airport, mutta siellä on kahvila täällä.

Saadaksesi lentokentältä keskustaan, voit ottaa bussilla tai taksilla. Lisäksi on olemassa useita hotelleja, jotka tarjoavat lentokenttäkuljetuksia heidän vieraansa, mutta tämä on järjestettävä etukäteen.

Ei autovuokraamossa lentoasemalla, mutta Naxos Town on tunnustettu kansainvälisten yritysten, kuten Avis, Hertz ja Europcar. Auton vuokrausta Naxos, voit tutustua saaren omaan tahtiin, ja on täysin mahdollista löytää idyllinen hiekkaranta kaikki itselleen – jopa sesonkiaikana.