Autonvuokraus Meksiko City Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Meksiko City Lentokenttä

Meksiko City Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Meksiko City Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Meksiko City Lentokenttä

Autovuokraamo Meksiko City Lentokenttä
Autovuokraamo Meksiko City Lentokenttä

Meksiko Cityn kansainvälinen lentokenttä (MEX) on suurin lentokenttä Latinalaisessa Amerikassa ja yksi 50 maailman vilkkaimmista. Lentokenttä sijaitsee 11 km koilliseen Meksiko Cityn keskustassa.

Lentokenttä kutsutaan espanjaksi ”Aeropuerto Internacional de la Ciudad de Meksiko”, ja sitä kutsutaan myös Benito Juarezin kansainvälistä lentokenttää.

Lentoasema palvelee 25 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2010), ja tästä on suoria lentoja yli 300 kohdetta ympäri maailmaa.

Meksiko City Airport avattiin vuonna 1952 ja on tällä hetkellä kaksi terminaalirakennuksissa. On olemassa useita lentoaseman tilojen – myös kauppoja, ravintoloita, kahviloita, baareja, apteekki, terveyskeskus, busieness-keskus, pankkiautomaatit ja internet kahviloita. On olemassa myös useita hotelleja lentoasemalla, mukaan lukien Hilton Meksiko City Airport Hotel.

Päästä kaupungin keskustaan ​​lentokentältä, voit ottaa metrolla, bussilla tai taksilla. Jos haluat vuokrata auton Meksiko City, useita autovuokraamojen niiden tytäryhtiöiden tuloaulassa ja lentokentän – kuten kuuluisa toimijat kuten Avis, Hertz, Budget ja Sixt.