Autonvuokraus Meksiko City

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Meksiko City

Meksiko City matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Meksiko City. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Meksiko City

Autovuokraamo Meksiko City
Autovuokraamo Meksiko City

Meksiko City on pääkaupunki Meksikossa ja yksi maailman metropoleista. Kaupunki on erillinen tila (Distrito Federal) ja on 8.900.000 asukasta (2010). Jos arvioidaan lähiöissä, sen väkiluku nousee lähes 20 miljoonaa asukasta.

Kaupunki sijaitsee laajassa laaksossa Meksikossa – 2250 metriä – ja ympäröivät vuorenhuiput. Yksi niistä on Popocateptl tulivuori mittaus 5452 m Meksiko City on suhteellisen leuto ilmasto ympäri vuoden, mutta suuria eroja suhteessa. päivä / yö lämpötiloissa.

Pääoma on Meksikon talouden, kulttuurin ja politiikan keskus, ja se on myös tärkeä liikenteen solmukohta. Lisäksi kaupungin keskustaan ​​maan pankki-ja rahoitusjärjestelmä. Yliopisto Meksiko perustettiin vuonna 1551.Meksiko City on lukuisia museoita – mukaan lukien useita historiallisia museoita, National Museum, Museum of Modern Art ja Franz Meyer Museum (antiikkia).

Lisäksi kaupungin nähtävyyksiä, kuten planetaario, akvaario, eläintarha ja huvipuisto.

Historiallisessa keskustassa Meksiko City on Unescon maailmanperintökohde. Tässä on useita kirkkoja ja palatseja, ja Zócalo neliö, voidaan esimerkiksi katso Latinalaisen Amerikan suurin kirkko – barokki katedraali kaksi tornia – joka rakennettiin vuosina 1560-1815.

Muut rakennukset kiinnostusta historiallisessa keskustassa, kaupungintalo peräisin 1724 ja National Palace vuodelta 1699.

Meksiko City International Airport sijaitsee 11 kilometriä koilliseen downtown.