Autonvuokraus Maarianhamina

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Maarianhamina

Maarianhamina matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Maarianhamina. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Maarianhamina

Autovuokraamo Maarianhamina
Autovuokraamo Maarianhamina

Maarianhamina (suomi: Maarianhamina) on Ahvenanmaan pääkaupunki sijaitsee saaren eteläosassa. Ahvenanmaa on autonominen, demilitarisoitu saaristo kuuluu Suomen, välissä Ruotsin ja Suomen Itämeren.Maarianhamina sijaitsee pääsaarella Fasta Åland Ahvenanmaan ainoa kaupunki. Maarianhamina on 11   286 (2012) asukasta.Suomen lisäksi puhumisen sekä kaikkien kansalaisten ruotsi.

Maarianhamina perustettiin vuonna 1861 tuolloin Ahvenanmaalla ja muualla Suomessa oli osa Venäjää.Kaupunki on nimetty vaimo keisari Aleksanteri II Venäjä, Maria Aleksandrovna.

Maarianhamina on tärkeä satamakaupunki ja oli ennen toista maailmansotaa suuren laivaston purjelaivoja. Itä satama on yksi vilkkaimmista Skandinaviassa. On lautalla Helsinkiin ja Turkuun mantereella, Tukholman ja Kapellskärin Ruotsissa ja Tallinnassa vuonna Virossa .

Koska Ahvenanmaa EU: n tulli-alueella on hyvä verovapaa mahdollisuuksia. Tourist liikenne on merkittävä ja jättää jälkensä kaupunkiin, joka on hyvä majoitus ja ruokailupaikkoja.

Maarianhamina, useita rakennuksia suunnitellut suomalainen arkkitehti Lars Sonck, joka muutti Ahvenanmaalle kuin lapsi. Rakennuksia hänelle kuuluvat kirkon Maarianhamina (1927), päärakennus Ahvenanmaan Maritime College (1927) ja Hallin (1939). Muita nähtävyyksiä ovat taidemuseo, museo Pommern ja Ahvenanmaan merenkulkumuseo.

Maarianhaminan lentokenttä sijaitsee 3 km luoteeseen Maarianhaminan keskustassa.