Autonvuokraus Lappeenranta

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Lappeenranta

Lappeenranta matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Lappeenranta. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Lappeenranta

Autovuokraamo Lappeenranta
Autovuokraamo Lappeenranta

Lappeenranta (Lappeenrannan ruotsiksi) on suomalainen kaupunki ja kunta maakunnassa Etelä-Karjalan, Kaakkois-Suomessa noin. 30 km päässä rajasta Venäjän.Se on 72000 asukasta (2012).

Lappeenranta on yksi suosituimmista kaupungeista Suomessa. Lappeenranta tunnetaan kesällä, lähinnä koska se sijaitsee Saimaan rannalla. Kiitos sen sijainti lähellä Venäjää, määrä venäläisten matkailijoiden lisääntynyt huomattavasti viime vuosina.

Kaupunki on peräisin 1649 ja oli varuskunta Ruotsin -Suomen itärajalla.Aivohalvauksen jälkeen vuonna 1741, jossa ruotsalaiset joukot hävisi venäläisille, kaupunki paloi. Kaupunki kuului Venäjä välillä 1743 ja 1811.

Kuuluisia nähtävyyksiä ovat vanha linnake, jossa suuri määrä museoita ja kahviloita. Se isännöi kaksipäiväisen kulttuurifestivaali elokuun alussa. Satama-alueella on useita ravintoloita ja upeat näkymät kauniille järvelle ja risteilyt Viipuriin ja lähellä Saimaan kanavan. Keskushallinnon markkinat voivat maistella paikallisia erikoisuuksia. Kaupunki on vanhin ortodoksisen kirkon Suomi alkaen 1785.City Hall, rakennettu puusta Carl Ludwig Engelin vuonna 1829, on myös tutustumisen arvoinen.

Lentokenttä Lappeenranta Lentokenttä on 3 km päässä keskustasta.