Autonvuokraus Dublin

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Dublin

Dublin matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Dublin. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Dublin

Autovuokraamo Dublin
Autovuokraamo Dublin

Dublin – pääkaupunki Irlanti – Lies missä Liffey virtaa Irlanninmerellä.Kaupungissa on noin. 500000 asukasta (2010). Kun lähiöissä, väestö lisääntyy kahdesti (Greater Dublin). Dublin on Irlannin tasavallan poliittisen, taloudellinen ja kulttuurinen keskus. Se on myös tärkeä satama laivanrakennuksen ja vienti liiketoimintaa. Tärkeimpiä raaka viedään Dublin satamasta, olut, viski, lihaa ja nahkaa. Dublin on Irlannin suurin teollinen kaupunki, ja on erityisen tunnettu suurten panimoiden (Guinness) ja hänen viskiä tuotantoa.

Muutaman kilometrin päässä Dublin on myös merkittävä lauttasatamaan joka toimii matkustajaliikenne kuningaskunnassa.

Dublin perusti Norja viikingit puolivälissä 800-luvulla. Kuningaskunnan Dublinissa oli kuitenkin voitti Irlannin vuonna 1014, mutta viikingit tulivat takaisin ja ollut lopulta voittivat Englanti vuonna 1171.

Niistä nähtävyydet Dublin on paljon historiallisia rakennuksia. Tunnetuin on 1700 – ja sisältää sellaisia Christ Church Cathedral (protestanttinen), joka rakensi ”Norja” kuningas Sigtrygg ympäri vuoden 1030. Muita tärkeitä kirkot ovat Cathedral of St. Patrick anglkanske alkaen 1200, jossa kuuluisa runoilija Jonathan Swift on haudattu. Myös roomalaiskatolisen Pyhän Marian katedraali vuonna 1825 suositteli vierailun.

Muita kuuluisia rakenteet ovat Dublinin linna (rakennettu vuosina 1200– 1500) ja Euroopan parlamentin Leinster House alkaen 1745. Myös Bank of Ireland (rakennettu 1729) ja presidentin palatsin suuri ja kaunis Phoenix Park on yksi Dublinin upeita rakennuksia. Phoenix Park on loput suosittu eläintarha.

Vuonna 2003 Dublinissa uusi maamerkki 120-metriä korkea veistos Dublin Spire perustettiin Keski pääkadun O’Connell Street. Muuten ihan Square Merrion Square, joka jätettiin vuonna 1762, paikka useimmat turistit etsivät.

Dublin on myös erittäin mielenkiintoinen kulttuuri, ja laitosten, kuten National Museum, National Gallery of Ireland ja Municipal Gallery of Modern Art ovat suosittuja kohteita.

Lähin lentokenttä on Dublin Airport, joka sijaitsee 10 km pohjoiseen kaupungin.