Autonvuokraus Shannon Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Shannon Lentokenttä

Shannon Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Shannon Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Shannon Lentokenttä

Autovuokraamo Shannon Lentokenttä
Autovuokraamo Shannon Lentokenttä

Shannon Airport (SNN) – kuten Irlannin nimeltään Aerfort na Sionna – sijaitsee Irlannin länsirannikolla – erityisesti County Clare. Lentoasema on vieressä pikkukaupungin Shannon, vain alle 30 km länteen paljon suuremman kaupungin Limerick. Lentoasema rakennettiin alun perin vesitaso porttiin verovapaa alue, joka loi perustan useita teollisuusyrityksiä ja kuljetuksia. Shannon Airport on toiseksi vilkkain lentoasema Irlannissa.Joka vuosi lähes 4 miljoonaa matkustajaa huolletaan täällä.

On hyvä bussilinjoja päässä Shannonin lentokentältä useisiin Irlannin kaupunkeihin, ja lisäksi siellä on taksitolppa aivan terminaalin. On myös mahdollista vuokrata limusiini kuljettajan kanssa, jos halutaan.

Useat kansainväliset ja Irlannin autovuokraamojen ovat edustettuina Shannon Airport, joten se on helppo vuokrata auton, jos haluatte. Yksi voi tällöin valita Avis, Budget, Dollar, Thrifty, Dooley Car Rentals, Europcar, Hertz, Irlannin Autonvuokraukset ja National.

Lähin hotelli on Shannon Great Southern Hotel, joka sijaitsee lentokentällä. Muuten on olemassa useita hotelleja valita välittömässä läheisyydessä. Terminaalissa on useita baareja ja kahviloita sekä itsepalveluravintola, jossa on ulkoterassi.

On olemassa kolme kauppoja lentoasemalla, kuten kauppa, joka myy tyypillinen irlantilainen tuotteita – sekä verovapaa osasto.