Autonvuokraus Ioannina

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Ioannina

Ioannina matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Ioannina. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Ioannina

Autovuokraamo Ioannina
Autovuokraamo Ioannina

Ioannina sijaitsee luoteeseen Kreikan, ja on suurin kaupunki historiallinen alue Epeiroksen.Ioannina on noin 111000 asukasta (2011), ja on 500 metriä merenpinnan yläpuolella – on järven länsirannalla Pamvotis.

Kaupunki sijaitsee 450 km luoteeseen Ateenan. Ioanninna – kuten paikalliset kutsutaan usein ”Jannena” tai ”Jannina” –   tunnetaan tuotantoa fetajuustoa ja lähdevesi Zagori.Kaupungissa on myös oma yliopisto, jossa on noin 20000 opiskelijaa.

Ioannina on Välimeren ilmasto kuumat kuivat kesät ja leudot, kosteat talvet. Talvet ovat hieman kylmempiä täällä kuin rannikolla.

Kaupungin suurin turistinähtävyys on saari ”Nisi” – sijaitsee Lake Pamvotis. On olemassa useita matkustaja veneitä ulos saarelle, ja matka kestää 15 minuuttia. Saarella on useita luostareita, kirkkoja, kahviloita ja lahjatavaraliikkeet, ja tärkeimmät nähtävyydet ovat Monastery of Agios Panteleimon keskiaikaisen – joka on nyt suosittu museo tulet Näyttely maalauksia.

Muita nähtävyyksiä kaupungissa on arkeologinen museo, Bysantin museo ja linna keskellä keskiajalla.

Ioannina on myös monia ortodoksisia kirkkoja, kolme moskeijoita ja yksi synagoga. Moskeija ”Fethiye” alkaen 1795, joka juontaa juurensa 1400.

Lähin lentokenttä on Ioannina National Airport, joka sijaitsee 4 km luoteeseen keskustassa. Sieltä on suorat lennot sekä Ateenan ja Thessalonikin.