Autonvuokraus Gdynia

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Gdynia

Gdynia matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Gdynia. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Gdynia

Autovuokraamo Gdynia
Autovuokraamo Gdynia

Gdynia on kaupunki Pohjois – Puolassa, joka sijaitsee 20 km luoteeseen Gdansk Gdańskin.Kaupungin asukasluku on 249139 (2011) asukasta.

Kaupungit Gdynian, Gdanskin ja Sopotin (tunnetaan spa) kutsutaan ”triple kaupunki”, koska ne lähes päällekkäisiä ja toisiinsa osuus väestöstä miljoona ihmistä. Gdynia on yksi Puolan tärkeimmistä satamista ja telakat ja kalanjalostus on tärkeä osa taloutta

Vuoteen 1924 Gdynia kalastajakylä, mutta se oli rakennettu jopa havenby jälkeen Versailles’n sopimuksen ja aika oli Puolan ainoa satama ja laivastotukikohta. Se alistettiin erittäin vakavia vahinkoja aikana 2 Maailmansota.

Se on lähellä merta uima ja veneily ovat Gdynian merkittävä vetonaula. Se on iso purjevene satama, ja kesäkuukausina on useita purjehdus ja regatta kilpailuja. Jokainen kesäkuu katsoi meren festivaali houkuttelee kansainvälisiä matkailijoita. Puolan Maritime Museum Gdansk, 20 km etelämpänä.On olemassa useita matkatoimistot järjestävät sukellusretkiä ja kursseja, retkiä ja hylky Persianlahden, kalastusretkiä ja kursseja ajo moottorivene. Pääkatu Świętojańska on hyvä paikka ostoksille sekä ostoskeskus Batory.

Lähin lentokenttä on Gdańsk Lech Wałęsa Airport, 26 km lounaaseen kaupungista Gdynia.