Autonvuokraus Fortaleza

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Fortaleza

Fortaleza matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Fortaleza. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Fortaleza

Autovuokraamo Fortaleza
Autovuokraamo Fortaleza

Fortaleza on osavaltion pääkaupunki Ceará sijaitsee Koillis Brasiliassa Atlantin valtamerellä.Jonka väkiluku on 2.315.116 (2009) asukkaan Fortaleza on viidenneksi suurin kaupunki Brasiliassa.

Fortaleza on yksi kolmesta kaupungit Koillis yhdessä Recife ja Salvador.Kaupunki on yksi isäntä kaupunkien 2014 FIFA World Cup. Fortaleza on tyypillinen trooppinen ilmasto korkeissa lämpötiloissa ja suhteellisen korkea kosteus ympäri vuoden.

Kaupunki sijaitsee rannalla ja on kilometrin jälkeen km rantoja. Iracema on boheemi rantaa, baareja ja yökerhoja. Croco ranta on suosittu rantalomakohde, jossa lepotuoleja, hierontaa ja ravintoloita ja hyvä yöelämä. Praia do Futuro on yksi suosikki uimarannat ja surffausta. Pitkin ranta keskustassa on monia hotelleja, joissa hyvätasoisia.

Erityinen nähtävyys on valtava Pirata Bar auki vain kerran viikossa. Mucuripe alue on tunnettu sen kalastusta ja kala markkinoilla, ja myös useita veneretkiä perustuvat täällä.

Beach Park-kompleksi on suurin vesipuisto Etelä-Amerikassa, ja se sijaitsee Porto das Dunas 16 km päässä Fortaleza. Se on muun diat voivat saada sen kutittaa vatsassa kuka tahansa.

Pinto Martins – Fortaleza kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 6 kilometriä etelään keskustasta.