Autonvuokraus Recife

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Recife

Recife matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Recife. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Recife

Autovuokraamo Recife
Autovuokraamo Recife

Recife on pääkaupunki tilasta Pernambuco Brasiliassa.Se sijaitsee itäisin piste Brasilian koillisosassa Brasilian joet Beberibe ja Capibaribe tavata ennen tyhjennystä osaksi Atlantin valtamerellä. Sen väkiluku on 1.555.039 (2012) asukasta. Recife tarkoittaa riutta portugaliksi ja se on nimetty, koska se koralliriuttoja.

Siirtomaa vanhakaupunki on kuuluisa monia kanavia ja 50 siltaa, ja kutsutaan Brasilian Venetsia.Old Town sijaitsee keskusta-alueella, jossa myös useimmat historialliset ja julkisten rakennusten kaupungin. Se on myös satama itse, joka on yksi tärkeimmistä Amerikassa. Recife ympäröi trooppinen sademetsä, ja erityisesti länsiosassa kaupungin vihreät keuhkot.

Nykyaikaisin ja matkailullinen osa kaupunki sijaitsee etelässä. Se on rakennettu kauniita luonnon rantoja ja siellä on hyvä valikoima hotelleja, ravintoloita ja baareja.   Tärkeimmät rannat ovat Manibu, Pina ja Brasília Teimosa. Myös lentokenttä on täällä. Kauppakeskus Recife on valtava ostoskeskus lähes 500 myymälää ja kaikki 10 teattereita.

Mutta se ei ole vain matkailu Recife syövät. On tuhansia yrityksiä ja osa kaupunkia kutsutaan ”digitaalinen portti” koska kaikki ohjelmistot yrityksistä sijaitsee täällä.

Recife on kaupungin niille, jotka haluavat kokea Brasilian Carnival. Pre-karnevaali kausi alkaa joulukuussa paraateja ja musiikkia kaduilla, kun taas todellinen karnevaali alkaa viikkoa ennen Ash keskiviikkona. Recife on rikas musiikillinen ja useita musiikkifestivaaleja vuosittain.

Recife kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 11 km päässä kaupungin keskustasta.