Autonvuokraus Salvador

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Salvador

Salvador matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Salvador. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Salvador

Autovuokraamo Salvador
Autovuokraamo Salvador

Salvador sijaitsee koilliseen Brasilian Atlantin rannikolla, ja on pääoman Bahian osavaltiossa. Kaupunki sijaitsee niemimaalla suulla lahti ”Bahia de Todos os Santos”. Kaupungissa on 2,7 miljoonaa asukasta, kun taas pääkaupunkiseudulla asuu 3,6 miljoonaa (2010).

Salvador on tärkeä kaupallinen ja teollinen keskus Pohjois Brasiliassa, ja on merkittävä vientisatama.Kaupungissa on useita rakennuksia siirtomaa-ajan, ja on tunnettu sen rikas kulttuurielämä. Vuonna Salvadorin museot historiassa – taiteen ja kulttuurin ja karnevaaleja ovat suosittuja sekä paikallisten että turistien.

Keskustassa Salvador on jaettu kahteen osaan, ylempään ja alempaan. Upper Town ”Cidade Alta” sijaitsee 80 metriä korkea kallio ja liittyy pienempi kaupunki ”Cidade Baixa” liikenteen hissillä ”Elevador Lacerda”. Ylemmässä kaupungin tärkeimpiin kohteisiin – kuten vanha kaupunki ”Pelourinho”, joka on Unescon maailmanperintökohde. Tässä on sarja barokkikirkkoja – kuten kaunis ”Igreja Sao Francisco” vuoteen 1720 kanssa sen kullattu sisustus.

Muita nähtävyyksiä kohteessa Salvador kuuluu Palace ”Palacio Rio Branco” alkaen 1549 ja linnoitus ”Forte de Santo Antonio” vuoden 1598. Lisäksi se tarjoaa hiekkarantoja, kauniita maisemia ja suuria ostoksia.

Salvador International Airport sijaitsee 25 kilometriä koilliseen downtown.