Autonvuokraus Fish Hoek

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Fish Hoek

Fish Hoek matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Fish Hoek. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Fish Hoek

Autovuokraamo Fish Hoek
Autovuokraamo Fish Hoek

Fish Hoek (Vissers Bay) on pieni rannikkokaupunki itäpäässä on Fish Hoek laaksossa False Bay – 30 km Kapkaupunki, Fish Hoek että tänään on virallisesti naapurustossa sisäänAsukasluku on noin 16000 (2010). Perinteisistä elinkeinoista Fish Hoek on – kuten nimikin kertoo – liittyvät kalastukseen, mutta lopulta se on matkailu, joka on tullut hallitseva. Kaupunki houkuttelee turisteja kiinnostaa erityisesti surffausta, purjehdusta ja melontaa – mutta myös ”tavallinen” uimarit ovat Fish Hoek suosittuja.

Hollannin uudisasukkaat (Boers) saapui kaupunkiin vuonna 1652 ja pakotti alkuperäiset asukkaat pois. Silti kaupunki on hollantilainen touch.

Vielä muutama vuosi sitten ei ollut mahdollista ostaa alkoholia Fish Hoek. Silti on mahdotonta ostaa alkoholia kaupoista, mutta tuloksena matkailualan investointien, nyt toimii alkoholi kaupungin baareista ja ravintoloista.

Ranta Fish Hoek on noin. 1.5 km pitkä ja sijaitsee lahden (False Bay) suojaa voimakkaita virtauksia pois. On kuitenkin olemassa rajoituksia kuinka kaukana rannikosta voi uida, ja suuri joukko henkivartijoita sopivat, että uimarit pysyvät turvallisella alueella.

Jos haluat muutosta mereltä ja rannalta kun Fish Hoek, matka vuoristossa lähellä kaupungin suositellaan. On olemassa useita mielenkiintoisia hiekkakivi ja kalkkikivi luolissa.

Lähin lentokenttä on Kapkaupunki International Airport, joka sijaitsee 35 kilometriä koilliseen Fish Hoek.