Autonvuokraus Kapkaupunki Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kapkaupunki Lentokenttä

Kapkaupunki Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kapkaupunki Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kapkaupunki Lentokenttä

Autovuokraamo Kapkaupunki Lentokenttä
Autovuokraamo Kapkaupunki Lentokenttä

Kapkaupunki International Airport (CPT), 25 km itään Kapkaupunki keskustassa – ja Etelä-Afrikka toiseksi suurin lentokenttä.Yli kuusi miljoonaa matkustajaa tarjolla joka vuosi – ja luvun odotetaan kasvavan voimakkaasti tulevina vuosina. Lentokenttä tunnetaan myös sen entinen nimi, ”DF Malan Airport”. Päätukikohta Etelä-Afrikkalainen Airways sijaitsevat täällä.

Useat eurooppalaiset lentoyhtiöt ovat suorat lennot Kapkaupunki. Tähän sisältyy Lufthansa (alkaen Frankfurt ), KLM (Amsterdam) ja British Airways (Lontoo).Lisäksi Etelä-Afrikkalainen Airways säännölliset lennot Kööpenhamina, Lontoo ja Amsterdam.

Julkiset tilat Kapkaupunki International Airport on erittäin hyvä. Ostokeskus ”Airport Shopping Safari” tarjoaa erilaisia ​​kauppoja. Muuten se on hyvä ravintola ja useita pienempiä kahvila terminaali. Lähin hotelli on Road Lodge Hotel sijaitsee vastapäätä lentokenttä – kävelymatkan päässä terminaalista.

Saadaksesi lentokentältä keskelle Kapkaupunki, voidaan hyödyntää minibusseja, jotka kulkevat suoraan useita suuria hotelleja – tai voit valita taksin.

Jos haluat vuokrata auton Kapkaupunki, useita kansainvälisiä vuokra virastojen valita lentokentällä – kuten Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Alamo ja Dollar Thrifty.