Autonvuokraus Fagernes

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Fagernes

Fagernes matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Fagernes. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Fagernes

Autovuokraamo Fagernes
Autovuokraamo Fagernes

Fagernes on kylä Pohjois Aurdal kunnassa Oppland. Fagernes on 1762 asukasta (2012), ja sijaitsee Strondafjorden, aivan eteläosassa Norjassa.

Paikka on tärkeä matkailukeskus, sekä kesällä että talvella. Valdres on tullut tunnetuin brändi perinteinen Norja ruokalaji rakfisk, ja marraskuussa pidetään Norja rakfisk festivaali, jossa se on syönyt ja myi useita tonneja rakfisk. Pienestä tapahtuma, koska se alkoi vuonna 1990 festivaali oli peräti 25000 osallistujaa vuonna 2009.

Fagernes kulttuurinen keskus, jossa yhdistetään vaiheessa ja elokuva. Elokuvateatteri uusittiin vuonna 2010 ja nyt on mahdollisuus katsella 3D elokuva.

Valdres Folk Museum sijaitsevat Storøya in Strondafjorden on yksi suurimmista ulkoilmamuseo. Lisäksi monia historiallisia rakennuksia on suuri kokoelmat hopeaa, välineiden, vaatteiden ja metsästysaseet. Folk Music Jørn Hole Festival järjestetään museon vuosittain. Se on jatkunut vuodesta 1960 ja on maan vanhin Folk Music Festival.

Alkaen Fagernes on julkisilla liikennevälineillä paikkoihin, kuten Oslo, Gol, Gudbrandsdalen Jotunheimen ja West Coast yleensä. Sen perustamisesta vuonna 1906, ja vuoteen 1991 mennessä oli Fagernes Valdres Railway päätepysäkki. Nyt on matkamuistomyymälä vanha asema ja se on maisemoitu kevyen liikenteen reitin vanhan radan.

Kukkulalla kylän pohjoispuolella on Fagernesin Airport, Leirin. Täällä on päivittäin suoria lentoja Oslo.