Autonvuokraus Antofagasta

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Antofagasta

Antofagasta matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Antofagasta. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Antofagasta

Autovuokraamo Antofagasta
Autovuokraamo Antofagasta

Antofagasta on satamakaupunki Pohjois Chilessä Tyynellämerellä ja on maakunnan pääkaupunki ja Antofagasta.Kaupungissa on 346126 asukasta (2012). Kaupunki sijaitsee Atacaman autiomaa, maailman kuivin autiomaa, ja siksi on erittäin kuiva ilmasto.

Kaivostoiminta on erittäin tärkeä Antofagasta taloudelle, ja alue on tärkeä kaivos etsintä Chilessä. Alue on myös rikkain maa on korkein BKT asukasta kohti. Kaupunki on perustettu vuonna 1866 alunperin kuului Bolivia. Mutta seurauksena Salpeterkrigen joutui Chilen valvontaan vuonna 1879

Chile, Antofagasta kutsutaan ”helmi pohjoiseen.” Siinä on useita hienoja rantoja, vaikka jotkut niistä ovat keinotekoisia, ja villi ja kaunis rannikko erityistä kallioperään. Niistä houkuttelevin turistikohteet ovat luonnonsuojelualueen La Chimba National Reserve sijaitsee noin. 10 km koilliseen, on Quebrada La Chimba. Monet matkailijat käyttävät Antofagasta kuin tukikohtana Atacaman autiomaa. Sanotaan, että alue on niin hiljainen, että ”voi kuulla autiomaassa.” On olemassa useita upeita kansallispuistoja sekä pohjoiseen ja etelään Antofagasta.

Cerro Moreno International Airport on lähin lentokenttä, joka on hieman pohjoiseen kaupungin. Huolimatta siitä, että se ilmoittaa olevansa kansainvälinen lentokenttä on vain kotimaan lentoja.