Autonvuokraus Santiago de Chile

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Santiago de Chile

Santiago de Chile matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Santiago de Chile. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Santiago de Chile

Autovuokraamo Santiago de Chile
Autovuokraamo Santiago de Chile

Santiago, tunnetaan myös Santiago de Chile, on pääoman Chilen.Se asuu 4.985.893 asukasta (2010), joka on noin kolmannes Chilen väestöstä.

Lisäksi useita rakennuksia siirtomaa Santiago on moderni tunnelma. Se sijaitsee sen jalka Andien vuoristossa, ja selkeisiin päivinä, kun kaupunki on pahimmillaan vaivannut savusumu, voi nähdä vuoret. Urban on säännöllinen neliön portti verkkojen monia puistoja ja viheralueita välillä.

Pääkatu on laaja Avenida O’Higgins, tunnetaan parhaiten Alameda, joka kulkee läpi kaupungin. Tämän ja Mapocho joki, kaupungin keskustaan ​​kuten Plaza de Armas ympäröivät upeat rakennukset kuten katedraalia 1618 ja arkkipiispa ja Palace of Justice. Muutaman korttelin päässä on presidentin palatsi. Kaksi jyrkkä porfyrknauser (porfyyri: vulkaaninen kivi), Cerro San Cristóbal ja Cerro Santa Lucía, tärkeitä tunnettuja tuotemerkkejä kaupungin.

Santiago on maan kaupallinen ja taloudellinen keskus ja kaupungin monipuolisen teollisuuden osuus on yli 50% Chilen koko teollisuustuotannosta. Kaupunki on usein vaivannut maanjäristysten, mutta se tarkoittaa myös sitä, että chileläiset ovat erittäin hyvin valmistautunut.

Monet käyttävät Santiago koska lähtökohta retkiä Andeilla. Yhtä kaupungissa on monia viinitilat, jotka kannattaa käydä, sillä Chile on yksi maailman tärkeimmistä viinitilat.

Arturo Merino Benitez International Airport, joka tunnetaan myös nimellä Santiagon lentokentälle, joka sijaitsee 20 minuutin päässä keskustasta.