Autonvuokraus Beirut

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Beirut

Beirut matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Beirut. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Beirut

Autovuokraamo Beirut
Autovuokraamo Beirut

Beirut, pääkaupunki Libanon, ja myös yksi tärkeimmistä satamista itäisellä Välimerellä. Kaupungissa on noin 1,8 mill.innbyggere (2010). Paljon Beirut sijaitsee niemimaalla ulkoneva Välimerellä.

Beirut on vanha kaupunki, joka mainitaan jo 1400 vuotta eKr. Kr. – Ja Roman kertaa se oli suuri merkitys kaupan keskus. Koska keskiajalla kaupungin historiasta, mutta (ajoittain) ollut myrskyisä. Myös loppuvuoden 1900, Beirut on kokenut levottomina aikoina, kuten vuosina 1975-76 (Libanonin sisällissota) ja 1982-85 (konfliktissa Israelin kanssa).

Poliittiset konfliktit ja sodat on ollut kielteinen vaikutus talouteen – ja myös aiheutti vahinkoja kaupungissa. Kun sota päättyi vuonna 1989, hallitus työskenteli kovasti tehdä Beirut Center for Knowledge, kulttuurin, matkailun ja muodin. Vuonna 2006 kaupunki oli pommittivat Israelin, kuten miehittää osia Libanonista taistelemaan Hizbollahin – ja seurauksena on vielä muutamia suuria pakolaisleirejä kaupungissa.

Beirut on jaettu kaupunki, jossa Itä Beirut hallitsee kristitty väestö, kun taas Länsi-Beirut on lähinnä muslimien. Raja kahden piirit kutsutaan ”vihreän linjan”.

Kaupungissa on useita merkittäviä museoita, kuten Beirutin kansallismuseo (joka on Libanonin tärkein arkeologinen museo) ja arkeologinen museo Beirutin amerikkalainen yliopisto (kolmanneksi vanhin museo Lähi-idässä). Muuten, yksi Libanonin suosituimpiin kohteisiin ympäri. 88 km itään pääkaupunki: vaikuttava roomalainen temppeli rauniot Baalbek kaupunki Bekaadalen.

Muuten Beirut on investoinut paljon kirjallisuutta, ja vuonna 2009 UNESCO bokhovedstad.

Lähin lentokenttä on Beirut Rafic Haririn kansainväliseltä lentokentältä, joka sijaitsee 9 km etelään kaupungin.