Autonvuokraus Beirut Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Beirut Lentokenttä

Beirut Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Beirut Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Beirut Lentokenttä

Autovuokraamo Beirut Lentokenttä
Autovuokraamo Beirut Lentokenttä

Beirut Rafic Haririn kansainvälinen lentokenttä (BEY) sijaitsee 9 kilometriä etelään Libanonin pääkaupungissa. Vuoteen 2005 se oli vain kutsuttu Beirutin kansainväliselle lentokentälle.

Lentokentällä on suorat lennot kolme suurinta lentokenttää Euroopassa: Flughafen Frankfurt am Main Frankfurtissa, Lontoossa Heathrow’n lentokentältä ja Charles de Gaulle Pariisissa.Suurin lentoyhtiö Rafic Hariri flygplatsen on Lufthansa – joka on yksi päivittäinen lento Frankfurtista. Viking Airlines on muuten liikenne Tukholma-Arlanda Airport.

Tällä hetkellä neljä ruokapaikkoja terminaalirakennuksen, mukaan lukien oma ravintola japanilaisten äyriäisruokia. Useita ravintoloita ja kahviloita on tarkoitus avata lähitulevaisuudessa. Lentoasemalla on myös pari terminaalien ja verottomasta shoppailusta. Ei ole hotelleja lentoasemalla aluetta, mutta Majoitus ja noin Beirutissa itsessään on hyvä.

Päästä keskustaan ​​Beirut, voidaan käyttää joko bussilla tai taksilla. Jos haluat vuokrata auto lentokentältä on useita kansainvälisiä vuokra virastojen voit kääntyä tuloaulassa – myös Avis, Hertz, Budget, National ja jälleenmyyjät.