Autonvuokraus Bridgetown

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bridgetown

Bridgetown matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bridgetown. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bridgetown

Autovuokraamo Bridgetown
Autovuokraamo Bridgetown

Bridgetown on pääkaupunki ja suurin kaupunki Karibian saarivaltio Barbados asukkaan 98 511 (2012) asukasta.Virallinen kieli on Englanti. Tärkeimmät vientituotteet ovat sokeri, huoneen ja melassia. On mahdollista vierailla Rum Factory Bridgetown ja myös saada maistaa.

Kaupunki on merkittävä matkailukohde, ja on suuri risteily venesatama. Broad Street, joka kulkee ohi eduskunnan rakennukset uusgoottilaista tyyliä ja on avoinna yleisölle, on kaupungin pääkatu kanssa suuria ostoksia. Muita tärkeitä ostoskadut Swan Street, Roebuck Streetin ja Tudor Street.

Aivan kaupungin ulkopuolella on Pelican Village on tunnettu markkinoilla, joilla muun muassa ostaa matkamuistoja ja käsitöitä. Vuonna 2011 Bridge Town Historic District Unescon maailmanperintökohde, ja monia mielenkiintoisia rakennuksia vierailla. Yksi niistä on juutalainen synagoga ja hautausmaa, sekä Maria kirkko 1827.

Barbados museo sijaitsee entisessä Britannian sotilasvankilassa ja on paikka mennä, onko kaapata saaren historiasta: Valitse kotoperäinen saapumista eurooppalaisista ja Afrikkalainen orjia, emansipaatio orjien, riippumattomuus British, ja lähihistoriaan. Se on interaktiivinen lasten osio.

Grantley Adams International Airport sijaitsee 16 km kaakkoon Bridgetown.