Autonvuokraus Ålesund

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Ålesund

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Ålesund tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Ålesund kauttamme.

Ålesund-opas

Bilutleie Ålesund
Ålesund Autonvuokraus

Ålesund sijaitsee Møre og Romsdalin läänin länsirannikolla ja sillä on 44 000 asukasta (2012). Kaupunki sijaitsee sunnmøre-maisemassa ja on Norjan 11. suurin kaupunki.

Ålesund on alueen merkittävä kauppa- ja kulttuurikeskus, ja sillä on myös tärkeä vientisatama – jossa vientitavarat ovat ensisijaisesti kala- ja kalatuotteita. Laivareitti ”Hurtigruten” (joka kulkee Bergen – Kirkenesin välillä) saapuu Ålesundin satamaan päivittäin, ja kesällä voit ottaa hurtigrutenin Ålesundista Geirangeriin.

Kaupunki ulottuu useille saarille, ja kaupungin keskusta sijaitsee Aspøyassa ja Nærvøyassa. Ålesundissa syttyi kaupunkipalo vuonna 1909, ja suuri osa keskustasta vaurioitui täysin. Nykyään kaupunki tunnetaan jugend-archicle-kiertueestaan tornein, tornien ja koristeiden kanssa.

Ålesund tunnetaan jugendarkkitehtuurista.
Atlanterhavsparken Ålesundissa.

Nähtävyyksiä

Kohteen Ålesund suosittuja nähtävyyksiä ovat muun muassa seuraavat: Ålesundin kirkko 1909, Ålesundin museo – kulttuurihistorialliset näyttelyt metsästyksen, kalastuksen ja merenkulun alalla, keskiaikainen museo arkeologisin kaivauuksineen, kalastusmuseo, Sunnmøren museo – a ulkoilmamuseo / kansanmuseo, jossa on talojen ja veneiden näyttelyitä, Borgundin kirkko – jonka ydin on keskiajalta sekä taidemuseo KUBE.

3 km kaupungin keskustasta länteen on Atlantin puisto, joka on Ålesundin akvaariolaitos. Tämä on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista suolaisen veden akvaarioista, jossa kävijät voivat oppia lisää Atlantin valtameren villieläimistä.

Tutustu Ålesundiin autonvuokrausta

Sen lisäksi, että Ålesund on yksi Norjan kauneimmista kaupungeista, sillä on paljon tarjottavaa niille, jotka haluavat lähteä retkille autonvuokrausta varten. Luonto on suuri vetokortti. Niiden, joilla on aikaa, pitäisi saada kiinni sekä kaupungin ulkopuolella sijaitsevat saaret että vaikuttavat vuoret ja vuonot, jotka hallitsevat koko aluetta. Alta löydät ehdotuksia retkille. Ensimmäinen, ajomatka Trollstigeniin, vie sinut leijonanosaan Atlantin tieksi kutsutusta pätkästä, joka on oletettavasti maailman kaunein tie.

Trollstigen – yksi Norjan tunnetuimmista nähtävyyksistä

Trollstigen on maakuntatie 63: n pätkä, joka mutkittelee vuorta ylös, ja se on osa vuoristosalpaa, joka yhdistää Åndalsnesin Valldalin kylään. Tienpätkiä pidetään yhtenä maan tunnetuimmista nähtävyyksistä ja nähtävyyksistä. Korkein kohta on 850 metriä merenpinnan yläpuolella, josta löydät upean rakennetun näköalapisteen, jossa on upea panoraama. Sieltä löydät myös kahvilan, matkamuistomyymälän,wc:t ja kävelymahdollisuudet vuorenrinnettä pitkin, sillan Stigfossenin yli. Huomaathan, että Trollstigen on suljettu talveksi ja avoinna vain toukokuun lopusta lokakuun alkuun.

  • Ålesundista Trollstigeniin on noin 120 kilometriä, jos ajat Hellandin kautta Åndalsnesin suuntaan. Ajomatka kestää yleensä noin 2 tuntia ja 15 minuuttia.
Spektrinen trollstigen terävine käännöksiltään ylös vuorelle.
Alnesin majakka sijaitsee Godøyllä Ålesundin ulkopuolella.

Alnesin majakka – lyhyen ajomatkan päässä Ålesundista

Tämä kaunis majakka sijaitsee Godøyssä Ålesundin ulkopuolella. Ellingsøyaan ja Valderøyaan johtavien vedenalaisen tunnelin läpi on mahdollista ajaa aina Godøyan sillalle asti. Alnesin majakka rakennettiin vuonna 1869, sitten torniin nosturilampulla ja omalla majakkamestarilla perheineen, jotka asuivat siellä ympäri vuoden. Se on rakennettu uudelleen useita kertoja, ja tänään nähtävä versio on peräisin vuodesta 1937. Kauniiseen Alnesin kalastajakylään tutustumisenlisäksi saat mahdollisuuden nousta majakkaan ja nauttia sieltä merinäköalasta. Majakkataloon kuuluva kahvila on tunnettu kotitekoisista kakuistaan, ja sillä on myös historiallinen näyttely.

  • Ålesundin keskustasta alnesin majakalle on enintään noin 20 kilometriä. Matka vuokra-autolla kestää yleensä alle 25 minuuttia.
Atlantic Parkissa on ainutlaatuinen akvaario, jossa on norjan rannikolla eläviä kaloja ja mereneläviä.

Atlantic Park – Aivan Ålesundin keskustan ulkopuolella

Atlanterhavsparken on Norjan ensimmäinen tiedekeskus, joka tekee kaikkensa meren kanssa. Täällä voit kokea ja oppia kaikista omissa vesissämme eläviä lajeja. Keskuksessa on ainutlaatuinen akvaario, jossa on Norjan rannikolla asuvia kaloja ja meriolentoja, ja Euroopan suurin ulkouima-allas, jossa ui kivikupari (hyljelaji). Nämä näkyvät läheltä, myös siihen liittyvästä vedenalaisesta observatoriosta. Atlantic Parkissa on myös lasten vesi leikkipuisto– pieni puisto saukoilla, pingviinipuisto, kahvila ja useita aktiviteetteja, jotka sitoutuvat kaikenikäisiin ihmisiin.

  • Atlanterhavsparken on lyhyen ajomatkan päässä Ålesundin keskustasta länteen. Autolla matka kestää alle 10 minuuttia.

Geiranger Skywalk – Katso Dalsnibban Geirangerfjord

Tämä näköalapaikka ylpeilee olevansa Euroopan korkein, johon pääsee maanteitse. Laituri on 1500 metriä merenpinnan yläpuolella,pudotus suoraan alas yli 500 metriin. Se avattiin yleisölle vuonna 2016, ja se tarjoaa upeat näkymät Geirangerin keskustaan ja vuonon pohjalle. Lisäksi saat upeat näkymät vuonoa ympäröiville vuorille, mukaan lukien Blåbreen. Koko alue on Unescon maailmanperintökohde. Voit ajaa aina Geiranger Skywalkille asti ja pysäköidä sinne, jos haluat, tai valita auton alla olevalle parkkipaikalle. Sitten saat upean noin 350 metrin kävelymatkan. Kiertue kulkee turvallisella ja rakennetulla polulla, joka kulkee kallioseinää pitkin, antaen sinulle vielä paremman vaikutelman upeasta ympäristöstä. Huomaathan, että Dalsnibbaan menevä tie on suljettu talvella jaavoinna toukokuun puolivälistä lokakuun alkuun.

  • Ålesundista on noin 116 kilometriä Dalsnibbaan ja Geiranger Skywalkiin, ja ajoaikaa kannattaa laskea noin 2,5 tuntia.
Upea näkymä laaksoon ja vuonolle Geiranger Skywalkista.
Ålesundin keskustassa on helppo tulla autolla.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Ålesundissa voit pysäköidä useimmille kaduille maksuavastaan klo 8.00-16.00 arkisin sekä lauantaisin. Näiden aikojen ulkopuolella pysäköinti merkityillä kunnallisilla pysäköintipaikoilla on maksutonta. Huomioithan, että lyhytaikaiseen pysäköintiin on varattu yksittäisiä pysäköintipaikkoja,jolloin vuokra-auto voi seistä siellä enintään kaksi tuntia. Useimmilla hotelleilla on omat pysäköintipaikkansa vierailleen, mutta osa niistä vaatii maksun. Lisäksi keskustassa on neljä pysäköintihallia.

Ålesundin keskustan liikenne on useimpien muiden norjalaisten pikkukaupunkien kaltaista. Sinne on helppo päästä, ja harvoin jonottaa tai korkkia. Huomioithan, että maakunnan ja alueen kansallisteillä saattaa olla jonkin verran liikennettä kesällä.

Lentokenttä

Ne, jotka saapuvat Ålesundiin lentomaalla Vigran saarella. Ålesund Airport Vigrassa on edustettuna vuonna 2020 autovuokraamot Sixt, Budget, Avis, Europcar ja Hertz. Heidän toimistonsa ovat yhtenäisiä ja helposti löydettävät. Vuokraamaasi auto on pysäköity aivan terminaalirakennuksen ulkopuolelle.

  • Lentokentältä on vain 18 kilometriä Ålesundin keskustaan. Ajomatka on melko kaunis, ja se kulkee Valderøyan ja Ellingsøyan saarten yli, jotka ovat yhteydessä toisiinsa ja Ålesundiin sillalla ja kahdella vedenalaisilla tunnelilla. Aika, joka kestää autolla, on noin 15-20 minuuttia.