Autonvuokraus Ylitornio

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Ylitornio

Ylitornio matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Ylitornio. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Ylitornio

Autovuokraamo Ylitornio
Autovuokraamo Ylitornio

Ylitornio (ruotsi Övertorneå) on kunta ja kylä sijaitsee Lapin läänissä Pohjois Suomessa rannoilla Tornionjoen rajan läheisyydessä Ruotsi.Vastakkaisella puolella on ruotsalainen kaupunki Övertorneå. Kunnan asukasluku on 4 641 (2012) asukasta.

Alueella on paljon mäkiä, jokia ja järviä joka tarjoaa runsaasti koskematonta maaseutua erinomainen vapaa ja virkistysmahdollisuuksia. Tornionjoen mainonnan paras lohijoki Euroopassa, ja houkuttelee monia ahkerille kalastajille vuosittain.

Yksi nähtävyyksistä Ylitornion on mennä ylös mäen jossa Aavasaksan hyvät näkymät maaseudulle ja näet koko Ruotsiin. Tässä ovat koristeellisia metsästysmajan Keisarinmaja itseään ja toimii nykyään kahvila. Kylässä on vanha puukirkko on urut 1600.

Vaikka Ylitornio Suomen kielen, on monia paikkoja sekä ruotsiksi että suomeksi nimiä. Lähin lentokenttä on Kemi / Tornion lentoasema, joka on noin 80 kilometrin päässä keskustasta, kun Rovaniemen lentokenttä on 100 km päässä Ylitornio.