Autonvuokraus Vilna

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Vilna

Vilna matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Vilna. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Vilna

Autovuokraamo Vilna
Autovuokraamo Vilna

Vilna on pääkaupunki Liettuan, sijaitsee kaakkoon maan molemmin puolin jokea Neris.Kaupunki, joka on 560000 asukasta (2010), muuten molemmat tärkeä liikenteen solmukohta ja merkittävä teollisuuden keskus. Täällä on useita maan tärkeimpiä instituutioita – mukaan lukien yliopisto, joka perustettiin jo vuonna 1579.

Vilnan historia juontaa juurensa 900s, ja vuonna 1323 kaupunki oli Liettuan pääkaupunki.Myöhemmin kaupunki on muuttunut ”omistajia” monta kertaa. Se on ollut Puolan, Venäjän, Saksan ja Neuvostoliiton – vasta rautaesiripun vuonna 1991 oli jälleen Liettuan pääkaupunki.

Vilna on paljon kaunista arkkitehtuuria keuliminen – eri tyylejä. Historiallinen keskusta – koostuu 1500 suojeltuihin rakennuksiin –   on Unescon maailmanperintökohde, ja vuonna 2009 Vilnan myös ”Euroopan kulttuuripääkaupunki”.Aivan kaupungin ulottuu pieni osa Struven ketju, joka on myös Unescon maailmanperintökohde.

Niistä historiallisia nähtävyyksiä löydämme tällaista Ruins Gediminasin linna, joka sijaitsee Castle Mountain keskellä kaupunkia. Port Tower Ostra Brama on jäänne Vilnan vanhan linnoituksia. Muuten uusklassinen Pyhän Stanislav katedraali (1777-1801) ja myöhään goottilainen kirkko Pyhän Annan ja Pyhän Bernadin mainittu. Muita nähtävyyksiä ovat Gediminasin linna ja Katedraaliaukio, joka symboloi pääomaa.

Uudempien nähtävyyksiä ovat toistaiseksi ainoa tunnettu veistos rock-legenda Frank Zappa mainittu. Se tehdään liettualaisen kuvanveistäjän Konstantin Bogdan ja paljastettiin Vilnan keskustassa vuonna 1995.

On muuten useita teattereita ja muiden kulttuurilaitosten Vilnassa, mukaan lukien Liettuan ooppera ja baletti, Academic Theatre, State nuorten teatteri, venäläinen teatteri, Liettuan folk teatteri ja Keistuoliu teatteri. Opera Vilnassa voi jäljittää historiansa takaisin 1636. Vilinius tarjoaa myös monia mielenkiintoisia museoita. Näistä on Liettuan kansallinen museo (perustettu vuonna 1855) ja hiljattain avattu Guggenheim Eremitage museo, jossa voi kokea monia ainutlaatuisia taideteoksia.

Tänään Vilna on myös moderni kaupunki, joka tunnetaan vieraanvaraisuudesta ja runsaasti ravintoloita ja yöelämän. Hieman pois keskustasta on yksi suurimmista ostoskeskuksista Pohjois-Euroopassa.

Lähin lentokenttä on Vilnan kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee 7 km etelään kaupungin.