Autonvuokraus Vilna Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Vilna Lentokenttä

Vilna Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Vilna Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Vilna Lentokenttä

Autovuokraamo Vilna Lentokenttä
Autovuokraamo Vilna Lentokenttä

Vilnan kansainvälinen lentokenttä (VNO) – Tarptautinis Vilniaus Oro Uostas – on suurin siviili lentoaseman Liettuassa. Se sijaitsee 7 km etelään Vilna, pääkaupungissa Liettua – ja avattiin liikenteelle vuonna 1944.

Lentokentällä on kaksi terminaalia – yksi 1954, mikä on selvä ”Soviet” design ja modernit vuonna 2007 ala 17000 m2. Se palvelee lähes 1,4 miljoonaa matkustajaa vuodessa, ja on säännöllisesti lennot tänne useissa Euroopan kohteisiin, kuten ja Oslo (Norja) ja Kööpenhamina (SAS).

Vilnan kansainvälinen lentokenttä on suhteellisen helppoa, kun on kyse equiped puplikumsfasiliteter, mutta löydät tärkeimmät. On olemassa myös useita ravintoloita ja kahviloita, sekä pieni valikoima kauppoja. Ei ole hotelleja lentoasemalla aluetta, mutta tarjouksen ja ympärillä Vilna on hyvä.

Saadaksesi lentokentältä Vilnan keskustassa voi bussilla tai taksilla. Jos haluat vuokrata auton, useita kansainvälisiä autovuokraamossa edustettuina lentoasemalla – myös Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Sixt (lisäksi useita Liettuan virastot).