Autonvuokraus Caracas

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Caracas

Caracas matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Caracas. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Caracas

Autovuokraamo Caracas
Autovuokraamo Caracas

Caracas on pääkaupunki Venezuelan, joka sijaitsee Pohjois – noin. 10 km etelään sataman La Guaira jonka Karibianmerelle.Kaupunki sijaitsee sen jalka vuoren ylängöllä Cordillera del Litoral (korkein kohta: 2640 m.).

Caracas Kaupungissa on noin. 3200000 asukasta (2010) – mutta sen pitäisi olla noin 6 miljoonaa pääkaupunkiseudulla. Caracas perustettiin vuonna 1567 nimellä Santiago de León de Caracas.

On olemassa monia suosittuja matkailukohteita Caracasissa. Useat näistä ovat lähellä Central Bolívar aukiolta, kuten moni muukin Caracasissa nimetty vapauden sankari Simón Bolivar, joka syntyi täällä. Kohteessa ja sen ympäristössä neliön monia historiallisia monumentteja, ja tämä on myös El Capitolio (Palacio Federal) alkaen 1600, Caracas tuomiokirkko noin 1670 ja Santa Capilla kappeli (tunnettu kaunis lasimaalaukset).

Toinen suosittu kohde on mahtavaa rakennusta Panteon Nacional vuonna 1874. Se sijaitsee Pohjois-osassa kaupunkia, ja alun perin rakennettu kirkko. Myöhemmin toimivat hautajaiskoristeet mausoleumi monille Venezuelan kuuluisuuksia. Täältä löydämme tällaista Simón Bolivars bronsesarkofag ja maalauksia Bolivars elämää, joka kattaa katto nave.

Muuten Arte Contemporáno vierailun arvoinen. Se on yksi Etelä-Amerikan tärkeimmistä taidemuseoista, jossa lisäksi Venezuelan taidetta voi myös nähdä maalauksia tällaisten Picasson ja Mirón.

Sinun tulisi myös tarkistaa Centro de Arte La Estancia, joka on ihana puisto kaunis maisemointi ja runsaasti puita ja kukkia. Puisto on keskittynyt alkuperäisen kahvia istutus.

Lähin lentokenttä on Simon Bolivar International Airport, joka sijaitsee 24 km luoteeseen kaupungin.