Autonvuokraus Valletta

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Valletta

Valletta matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Valletta. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Valletta

Autovuokraamo Valletta
Autovuokraamo Valletta

Valletta (Valettan) Maltan pääkaupunkiin, ja se sijaitsee koillisrannikon pääsaarella niemellä kahden lahdet Grand Harbour ja Marsamxettin satamaan. Kaupungin koko on vaatimaton. Vain noin 6300 ihmistä asuu siellä (2006).

Yritykset Kaupunkia hallitsee kauppaa ja matkailua, satama lautalla Sisiliaan Italiaan.Kaupungin yliopisto perustettiin vuonna 1769.

Valletta perustettiin 28 Maaliskuu 1556 muistoksi voiton Turks yhdeksän vuotta aiemmin. Perustaja oli Jean de Vallette (1494-1568), joka oli suurmestari Order Johan Haaraniitit. Valletta oli pitkä paikka Johan Haaraniitit Templar, joka luonnehtii joitakin vanhoja rakennuksia. Tähän sisältyy ”Grand Master palatsi”, jossa tilauksen suuret mestarit ovat haudattu. Se on tällä hetkellä toimivat myös Maltan hallituksen rakennukseen.

Huolimatta Valletta vahingoittui vakavasti aikana 2 Maailmansota vielä tunnettu kaupungin kapeita, jyrkkiä katuja ja arkkitehtuuri barokin ajan. Myös muut aikakausilta – mukaan lukien Uusklassismin – ovat edustettuina. Vallettassa on täysin Unescon maailmanperintöluetteloon.

Yksittäisistä nähtävyyksiin kuuluu Kansallinen arkeologinen museo on suosittu kohde. Tämä sijaitsee rakennuksessa 1500, sijaitsee pääkadulla, Triq ir-Republika. Tässä ovat lähes kaikki Maltan historiasta yhdistettynä. Toinen merkittävä nähtävyys on vaikuttava Pyhän Johanneksen katedraali, rakennettu 1570-vuotta ritarit Johan Haaraniitit-tilauksen. Varsinkin sisustus on upea. On myös museo katedraali, jos näkee työn Caravaggio – ja katedraalin kryptassa, kaupungin perustaja, Jean de la Vallette, haudattu.

Sisäänkäynnin kaupunki, pieni niemimaa SCIBERRAS, on kuuluisa linnoitus St. Elmo peräisin 1500-luvulta.

Maltan ainoa lentokenttä, Maltan kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee 5 km lounaaseen Valletta kaupungin.